Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe Volkswagen California, ce să faci?

Întâmpinarea de probleme la mașina ta este deosebit de enervant, mai mult decât povara economică pe care o semnifică aceste preocupări, mai trebuie adăugat și timpul pierdut cu un Volkswagen California nefuncțional și timpul petrecut pentru a detecta și repara defecțiunea. Cu toate acestea, unele probleme sunt mai puțin semnificative decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne stresează. În acest articol ne vom uita la o problemă care poate apărea la mulți dintre noi, având vibrații la accelerație la Volkswagen California. Această problemă poate fi uneori dificil de perceput, dar trebuie rezolvată. Vom începe așadar articolul nostru cu originile acestor vibrații pe Volkswagen California, apoi, cu răspunsurile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Volkswagen-ul meu California produce vibrații atunci când accelerează?

Deci, să începem articolul nostru cu originile acestei forme de problemă pe mașina ta. Ar trebui să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus destul de mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, în special cele cu mult cuplu, pot declanșa această formă de senzație, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Simt vibrații pe Volkswagen-ul meu California doar când accelerez

Să luăm cea mai interesantă circumstanță pentru noi în acest articol. Simplul fapt că ajungi să simți tremurând pe Volkswagen California în timpul perioadelor de accelerare, în acest scenariu va trebui să verificați starea diferitelor componente deoarece diverse elemente pot fi la sursa acestor vibrații și, indiferent dacă aveți ghinion, poate fi posibil și un amestec al mai multor dintre ele, iată lista componentelor care poate fi implicat.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Volkswagen California este defect, poate declanșa vibrații pe care le vei ajunge să le simți atunci când accelerezi în momentul în care este pornit.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va controla presiunea exercitată în turbo-ul mașinii dvs., dacă nu reușește, poate perturba performanța turbo-ului dvs. și poate provoca vibrații pe care le puteți simți în timpul accelerației Volkswagen California.

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau deteriorat, rezultatul va fi similar, sursa de alimentare a turbo-ului dumneavoastră va fi întreruptă și performanța acestuia. Nu uitați să verificați vizual starea lor.
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volkswagen California?

Primesc vibrații la Volkswagen California la accelerare și decelerare

Ne vom concentra acum asupra situației în care simți vibrații pe Volkswagen California atunci când accelerezi, dar și când ești la ralanti. Dacă simțiți vibrații doar când sunteți la ralanti pe Volkswagen California, vă rugăm să răsfoiți articolul nostru axat pe această problemă pentru a vă remedia problema. Dacă, totuși, detectezi că Volkswagen-ul tău California vibrează atunci când accelerează dar și când este oprit, iată lista de componente de verificat:

 • Supapa EGR: De fapt aceasta supapa care controleaza returul gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdara si deranjeaza evacuarea gazelor de esapament care poate declansa vibratiile Volkswagen California la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: injectoarele dvs. care controlează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va scoate la iveală cantitatea greșită de amestec și, astfel, va împiedica blocul motor să funcționeze corect, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu fie rulează corect.
 • Filtrul de combustibil: La fel ca injectoarele, dacă filtrul este blocat, nu va lăsa combustibilul să treacă corect și, prin urmare, va deranja performanța Volkswagen California, până la punctul de a produce vibrații în timpul accelerației.

Iată principalii factori declanșatori ai a Volkswagen California care vibrează la accelerație

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Volkswagen California? Ce pot sa fac?

În sfârșit, în această ultimă parte, vă vom oferi soluțiile disponibile pentru a vindeca aceste tremurături pe mașina dvs. atunci când accelerați. Iată care este cea mai bună atitudine de adoptat în funcție de partea în cauză:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău pornește toate aceste vibrații atunci când accelerezi Volkswagen California, îți va fi bine să controlezi toate componentele asociate acestuia deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și în majoritatea cazurilor problema nu vine direct din turbo-ul. Așa că asigurați-vă că vă examinați senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți-vă Volkswagen California la mecanic.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că este destul de des ușor de accesat și simplu de dezasamblat/curățat. Puteți oricând să-l aruncați o privire și să-l curățați, pentru aceasta consultați articolul nostru despre curățarea supapei EGR a unui Volkswagen California.
 • Injectoare: Injectoarele sunt componente foarte sensibile și câteva particule dăunătoare pot fi suficiente pentru a le deranja performanța. Utilizați un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergeți la un profesionist.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, schimbați-l pur și simplu. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat va trebui doar să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Volkswagen-ul meu California trage spre dreapta, ce să fac?

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a găsi sursa vibrații la accelerare pe Volkswagen California. Daca nu te simti in stare sa executi anumite proceduri nu ezita sa mergi la mecanicul tau.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen California, accesați categoria noastră Volkswagen California.

Legătura cu publicația principală