Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe Volkswagen Caddy, ce să faci?

A fi ținta unor probleme recurente la mașina ta este deosebit de enervant, mai mult decât latura financiară pe care o semnifică aceste complicații, trebuie adăugat și timpul pierdut cu un Volkswagen Caddy neoperațional și timpul petrecut pentru a identifica și repara defecțiunea. Cu toate acestea, unele probleme sunt mai puțin semnificative decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne stresează. În acest articol vom verifica o problemă care poate apărea la mulți dintre noi, având vibrații la accelerare la Volkswagen Caddy. Această problemă poate fi adesea greu de perceput, dar trebuie îngrijită. Vom începe așadar conținutul articolului nostru cu rădăcinile acestor vibrații pe Volkswagen Caddy, apoi, cu răspunsurile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Volkswagen Caddy-ul meu emite vibrații atunci când accelerează?

Deci, să începem conținutul articolului nostru cu rădăcinile acestui tip de probleme pe mașina dvs. Ar trebui să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus destul de mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, în special cele cu mult cuplu, pot provoca acest tip de senzație, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Simt vibrații pe Volkswagen Caddy doar când accelerez

Să luăm cel mai interesant caz pentru noi în conținutul acestui articol. Simplul fapt că suferi tremurând pe Volkswagen Caddy în timpul perioadelor de accelerare, in aceasta situatie va trebui sa verificati starea unor piese pentru ca mai multe elemente pot fi la punctul de plecare al acestor vibratii si chiar daca aveti ghinion poate fi posibil si un mix de mai multe dintre ele, iata lista componentelor care poate fi preocupat.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Volkswagen Caddy este defect, poate provoca vibrații pe care le veți simți atunci când accelerați în momentul în care este activat.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va controla presiunea exercitată în turbo-ul mașinii dvs., dacă eșuează, poate deranja comportamentul turbo-ului dvs. și poate crea vibrații pe care le puteți simți în timpul accelerației Volkswagen Caddy.

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau deteriorat, efectul va fi similar, alimentarea cu energie a turbo-ului dumneavoastră va fi întreruptă și comportamentul acestuia. Asigurați-vă că le verificați vizual starea.
Weiterlesen:
Ecranul tactil al Volkswagen Caddy 3 nu funcționează

Am vibrații pe Volkswagen Caddy la accelerare și decelerare

Ne vom concentra acum asupra situației în care simți vibrații pe Volkswagen Caddy atunci când accelerezi dar și când ești la ralanti. Dacă simțiți vibrații doar când sunteți la ralanti pe Volkswagen Caddy, vă rugăm să consultați conținutul articolului nostru dedicat acestei probleme pentru a vă rezolva problema. Dacă, totuși, îți dai seama că Volkswagen Caddy-ul tău vibrează atunci când accelerează dar și când este oprit, iată lista de lucruri de verificat:

 • Supapa EGR: Intr-adevar aceasta supapa care gestioneaza returul gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdara si deranja evacuarea gazelor de esapament ceea ce poate face ca Volkswagen Caddy sa vibreze la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: injectoarele dvs. care reglează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va descărca o cantitate greșită de amestec și astfel va împiedica blocul motor să funcționeze corect, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu funcționeze. în mod eficient.
 • Filtrul de combustibil: La fel ca injectoarele, dacă filtrul este blocat, nu va lăsa combustibilul să treacă eficient și, prin urmare, va deranja performanța Volkswagen Caddy, până la punctul de a provoca vibrații în timpul accelerației.

Iată cele mai importante cauze ale a Volkswagen Caddy care vibrează la accelerație

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Volkswagen Caddy? Ce pot sa fac?

În concluzie, în această ultimă secțiune, îți vom oferi posibilitățile care îți stau la dispoziție pentru a depăși aceste tremurături pe mașina ta atunci când accelerezi. Iată cea mai bună atitudine de adoptat în conformitate cu partea în cauză:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău pornește toate aceste vibrații atunci când accelerezi Volkswagen Caddy, îți va fi bine să controlezi toate componentele atașate acestuia deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și, în general, necazul nu vine anume de la turbo. . Așa că nu uitați să vă examinați senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți-vă Volkswagen Caddy la atelier.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că este destul de des ușor de accesat și simplu de demontat/curățat. Puteți oricând să-l aruncați o privire și să îl curățați, pentru aceasta consultați conținutul articolului nostru despre curățarea supapei EGR a unui Volkswagen Caddy.
 • Injectoare: Injectoarele sunt componente foarte sensibile și câteva impurități pot fi suficiente pentru a le deranja performanța. Utilizați un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergeți la un expert.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, schimbați-l doar. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat va trebui doar să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Unde se află cricul pe Volkswagen Caddy 3?

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a găsi originea vibrații la accelerare pe Volkswagen Caddy. Dacă nu vă simțiți în stare să efectuați anumite proceduri, nu ezitați să mergeți la atelierul dumneavoastră de reparații.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Caddy, accesați categoria noastră Volkswagen Caddy.

Legătura cu publicația principală