Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe Toyota Yaris, ce să faci?

Întâmpinarea de probleme la autovehiculul tău este deosebit de frustrant, pe lângă aspectul financiar pe care îl semnifică aceste probleme, mai trebuie adăugat și timpul pierdut cu o Toyota Yaris nefuncțională și timpul petrecut pentru detectarea și remedierea defecțiunii. Cu toate acestea, unele probleme sunt mai puțin semnificative decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne stresează. În acest articol vom analiza o problemă care ni se poate întâmpla tuturor, având vibrații la accelerare la Toyota Yaris. Această problemă poate fi adesea complex de perceput, dar trebuie să fie îngrijită. Vom începe în consecință ghidul nostru cu sursele acestor vibrații pe Toyota Yaris, apoi, cu răspunsurile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Toyota Yaris produce vibrații atunci când accelerează?

Deci, să începem ghidul nostru cu sursele acestui tip de problemă pe mașina dvs. Ar trebui să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus destul de mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, în special cele cu mult cuplu, pot genera această formă de senzație, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Simt vibrații pe Toyota Yaris numai când accelerez

Să luăm cea mai interesantă circumstanță pentru noi în acest ghid. Faptul că experimentezi tremurând pe Toyota Yaris în timpul perioadelor de accelerare, în această împrejurare va trebui să verificați starea diferitelor părți deoarece un număr bun de elemente pot fi la originea acestor vibrații și dacă sunteți sau nu nefericit poate fi și o combinație a mai multor dintre ele, iată lista a părților care pot fi vizate.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Toyota Yaris este defect, poate genera vibrații pe care le veți ajunge să le simți atunci când accelerezi în momentul în care este pornit.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va controla presiunea exercitată în turbo-ul mașinii tale, dacă nu reușește, poate deranja comportamentul turbo-ului tău și poate crea vibrații pe care le poți simți în timpul accelerării Toyota Yaris.

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau deteriorat, consecința va fi similară, sursa de alimentare a turbo-ului dvs. va fi tulburată și comportamentul acestuia. Asigurați-vă că le verificați vizual starea.
Weiterlesen:
Lampa de frână Toyota Yaris rămâne aprinsă, ce să faci?

Primesc vibrații pe Toyota Yaris la accelerare și decelerare

Ne vom concentra acum pe cazul în care simți vibrații pe Toyota Yaris atunci când accelerezi, dar și când ești la ralanti. Dacă simțiți vibrații doar când sunteți la ralanti pe Toyota Yaris, vă rugăm să aruncați o privire la ghidul nostru concentrat pe această problemă pentru a vă remedia problema. Dacă, totuși, identifici că Toyota Yaris vibrează la accelerare dar și când este oprită, iată lista componentelor de verificat:

 • Supapa EGR: Intr-adevar aceasta supapa care se ocupa de returnarea gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdara si deranja evacuarea gazelor de esapament care poate genera Toyota Yaris vibreaza la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: injectoarele dvs. care controlează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va scoate la iveală cantitatea greșită de amestec și, astfel, va împiedica blocul motor să funcționeze corect, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu fie rulează corect.
 • Filtrul de combustibil: La fel ca injectoarele, dacă filtrul este înfundat, nu va lăsa combustibilul să treacă corect și, prin urmare, va deranja funcționarea Toyota Yaris, până la punctul de a produce vibrații în timpul accelerației.

Iată principalele cauze ale a Toyota Yaris care vibrează la accelerare

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Toyota Yaris? Ce pot sa fac?

Pentru a încheia, în această ultimă secțiune, vă vom oferi posibilitățile disponibile pentru a gestiona aceste tremurături pe mașina dvs. atunci când accelerați. Iată care este cea mai bună atitudine de adoptat în funcție de componenta în cauză:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău pornește toate aceste vibrații atunci când accelerezi Toyota Yaris, va fi bine să controlezi toate piesele asociate cu acesta, deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și în majoritatea cazurilor problema nu vine exclusiv din turbo-ul. Așa că asigurați-vă că vă examinați senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți Toyota Yaris la mecanic.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că este adesea ușor de accesat și ușor de dezasamblat/curățat. Puteți oricând să-l aruncați o privire și să-l curățați, pentru aceasta consultați ghidul nostru privind curățarea supapei EGR a unei Toyota Yaris.
 • Injectoare: Injectoarele sunt piese foarte delicate și câteva impurități pot fi suficiente pentru a deranja funcționarea lor. Utilizați un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergeți la un expert.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, schimbați-l doar. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat, practic va trebui să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul la Toyota Yaris?

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a localiza sursa vibrații la accelerare pe Toyota Yaris. Daca nu te simti in stare sa faci anumite operatii nu ezita sa mergi la mecanicul tau motor.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Toyota Yaris, nu ezitați să consultați categoria noastră Toyota Yaris.

Legătura cu publicația principală