Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe Toyota Aygo 2, ce să faci?

A fi ținta unor probleme recurente la automobilul tău este extrem de deranjant, pe lângă latura financiară pe care o semnifică aceste probleme, trebuie adăugat și timpul pierdut cu o Toyota Aygo 2 nefuncțională și timpul petrecut pentru identificarea și repararea defecțiunii. Cu toate acestea, unele probleme sunt mai puțin majore decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne îngrijorează. În acest articol vom căuta o problemă care poate afecta pe toată lumea, sentimentul vibrații la accelerare pe Toyota Aygo 2. Această problemă poate fi adesea dificil de perceput, dar trebuie rezolvată. Vom începe așadar ghidul nostru cu sursele acestor vibrații pe Toyota Aygo 2, apoi, cu răspunsurile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Toyota Aygo 2 produce vibrații atunci când accelerează?

Deci, să începem ghidul nostru cu sursele acestui tip de problemă pe mașina dvs. Ar trebui să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, în special cele cu mult cuplu, pot declanșa acest tip de senzație, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Simt vibrații pe Toyota Aygo 2 doar când accelerez

Să luăm cea mai interesantă circumstanță pentru noi în acest ghid. Faptul că suferi tremurând pe Toyota Aygo 2 în timpul fazelor de accelerare, în această situație va trebui să examinați starea diferitelor componente deoarece diverse elemente pot fi la punctul de plecare al acestor vibrații și, indiferent dacă aveți ghinion, poate fi posibil și o combinație a mai multor dintre ele, aici este lista de piese care poate fi implicat.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Toyota Aygo 2 este defect, este posibil să declanșeze vibrații pe care le vei ajunge să le simți atunci când accelerezi în momentul în care este pornit.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va gestiona presiunea exercitată în turbo-ul mașinii dvs., dacă nu reușește, poate deranja performanța turbo-ului dvs. și poate crea vibrații pe care le puteți experimenta în momentul accelerării Toyota Aygo 2.

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau deteriorat, rezultatul va fi similar, sursa de alimentare a turbo-ului dumneavoastră va fi întreruptă și performanța acestuia. Asigurați-vă că verificați vizual starea lor.
Weiterlesen:
Când să schimbi amortizoarele Toyota Aygo?

Simt vibrații pe Toyota Aygo 2 la accelerare și decelerare

Ne vom concentra acum asupra scenariului în care experimentați vibrații pe Toyota Aygo 2 atunci când accelerați, dar și când sunteți la ralanti. Dacă întâmpinați vibrații doar când sunteți la ralanti pe Toyota Aygo 2, vă rugăm să aruncați o privire la ghidul nostru concentrat pe această problemă pentru a vă remedia problema. Dacă, alternativ, identifici că Toyota Aygo 2 tau vibrează la accelerare dar și când este oprită, iată lista de elemente de verificat:

 • Supapa EGR: De fapt aceasta supapa care controleaza returul gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdara si afecta evacuarea gazelor de esapament ceea ce poate declansa Vibrarea Toyota Aygo 2 la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: injectoarele dvs. care controlează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va scoate la iveală cantitatea greșită de amestec și, astfel, va împiedica blocul motor să funcționeze eficient, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu fie rulează eficient.
 • Filtrul de combustibil: Ca și injectoarele, dacă filtrul este blocat, nu va lăsa combustibilul să treacă eficient și, prin urmare, va afecta performanța Toyota Aygo 2, până la punctul de a produce vibrații în timpul accelerației.

Iată cei mai importanți factori declanșatori ai a Toyota Aygo 2 care vibrează la accelerare

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Toyota Aygo 2? Ce pot sa fac?

În concluzie, în această ultimă secțiune, vă vom spune răspunsurile pe care le aveți la dispoziție pentru a face față acestor tremurături pe mașina dvs. atunci când accelerați. Iată care este cea mai bună atitudine de adoptat în funcție de partea care este afectată:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău pornește toate aceste vibrații atunci când accelerezi Toyota Aygo 2, îți va fi bine să controlezi toate piesele legate de el, deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și, în general, problema nu vine exclusiv de la turbo. Așa că asigurați-vă că vă verificați senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți Toyota Aygo 2 la mecanic.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că este adesea ușor de accesat și simplu de demontat/curățat. Puteți oricând să vă uitați în el și să îl curățați, pentru aceasta consultați ghidul nostru privind curățarea supapei EGR a unui Toyota Aygo 2.
 • Injectoare: Injectoarele sunt piese foarte sensibile și câteva impurități pot fi suficiente pentru a le afecta performanța. Utilizați un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergeți la un profesionist.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, schimbați-l. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat va trebui pur și simplu să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Ecranul tactil Toyota Aygo nu funcționează

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a descoperi originea vibrații la accelerare pe Toyota Aygo 2. Dacă nu te simți în stare să faci anumite proceduri, nu ezita să mergi la tehnicianul tău auto.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Toyota Aygo 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Toyota Aygo 2.

Legătura cu publicația principală