Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe Lincoln MKX, ce să faci?

A fi ținta unor probleme recurente la mașina dvs. este deosebit de deranjant, mai mult decât aspectul financiar pe care îl semnifică aceste complicații, trebuie adăugat și timpul pierdut cu un Lincoln MKX nefuncțional și timpul petrecut pentru a detecta și remedia defecțiunea. Cu toate acestea, unele probleme sunt mai puțin severe decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne stresează. În acest articol vom verifica o problemă care ne poate afecta pe cei mai mulți dintre noi, sentimentul vibrații la accelerare pe Lincoln MKX. Această problemă poate fi adesea dificil de perceput, dar trebuie rezolvată. Prin urmare, vom începe articolul nostru cu rădăcinile acestor vibrații pe Lincoln MKX, apoi, cu soluțiile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Lincoln MKX-ul meu produce vibrații atunci când accelerează?

Deci, să începem articolul nostru cu rădăcinile acestui tip de problemă pe mașina dvs. Ar trebui să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, în special cele cu mult cuplu, pot provoca acest tip de senzație, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Simt vibrații pe Lincoln MKX doar când accelerez

Să luăm cel mai interesant caz pentru noi în acest articol. Simplul fapt pe care îl experimentezi tremurând pe Lincoln MKX în timpul fazelor de accelerare, în această împrejurare va trebui să verificați starea mai multor piese deoarece mai multe elemente pot fi la originea acestor vibrații și indiferent dacă aveți ghinion poate fi posibilă și o combinație a mai multor dintre ele, iată lista pieselor care poate fi îngrijorat.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Lincoln MKX-ului tău este defect, poate provoca vibrații pe care le vei simți atunci când accelerezi în momentul în care acesta este pornit.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va gestiona presiunea exercitată în turbo-ul mașinii dvs., dacă nu reușește, poate perturba comportamentul turbo-ului și produce vibrații pe care le puteți simți în accelerația Lincoln MKX.

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau deteriorat, rezultatul final va fi similar, alimentarea cu energie a turbo-ului dumneavoastră va fi perturbată și comportamentul acestuia. Asigurați-vă că le verificați vizual starea.
Weiterlesen:
Motorul se scutură pe Lincoln MKX, ce să fac?

Primesc vibrații pe Lincoln MKX la accelerare și decelerare

Vom analiza acum scenariul în care simți vibrații pe Lincoln MKX atunci când accelerezi, dar și când ești la ralanti. Dacă simțiți vibrații doar când sunteți la ralanti pe Lincoln MKX, vă rugăm să citiți articolul nostru dedicat acestei probleme pentru a vă rezolva problema. Dacă, în schimb, observi că Lincoln MKX-ul tău vibrează atunci când accelerează dar și când este oprit, iată lista de elemente de verificat:

 • Supapa EGR: In realitate aceasta supapa care controleaza returul gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdara si deranja evacuarea gazelor de esapament ceea ce poate provoca Lincoln MKX sa vibreze la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: injectoarele dvs. care reglează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va descărca o cantitate greșită de amestec și astfel va împiedica blocul motor să funcționeze corect, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu funcționeze. în mod eficient.
 • Filtrul de combustibil: La fel ca injectoarele, dacă filtrul este blocat, acesta nu va lăsa combustibilul să treacă eficient și, prin urmare, va deranja performanța Lincoln MKX-ului dumneavoastră, până la punctul de a produce vibrații în timpul accelerației.

Iată principalele cauze ale a Lincoln MKX care vibrează la accelerație

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Lincoln MKX? Ce pot sa fac?

Pentru a încheia, în această ultimă parte, vă vom oferi posibilitățile pe care le aveți la dispoziție pentru a trece peste aceste tremurături ale mașinii dumneavoastră atunci când accelerați. Iată care este cea mai bună atitudine de adoptat în funcție de componenta în cauză:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău pornește toate aceste vibrații atunci când accelerezi Lincoln MKX, va fi bine să controlezi toate piesele asociate cu acesta, deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și, de obicei, problema nu vine exclusiv de la turbo. . Așa că asigurați-vă că vă examinați senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți-vă Lincoln MKX la atelier.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că de cele mai multe ori este ușor de accesat și ușor de demontat/curățat. Puteți oricând să-l aruncați o privire și să îl curățați, pentru aceasta consultați articolul nostru despre curățarea supapei EGR a unui Lincoln MKX.
 • Injectoare: Injectoarele sunt piese foarte fragile și câteva impurități pot fi suficiente pentru a le deranja performanța. Folosește un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergi la un specialist.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, schimbați-l. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat va trebui doar să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Lincoln MKX?

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a găsi sursa vibrații la accelerare pe Lincoln MKX. Daca nu te simti in stare sa termini anumite operatiuni nu ezita sa mergi la mecanicul tau auto.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Lincoln MKX, nu ezitați să consultați categoria noastră Lincoln MKX.

Legătura cu publicația principală