Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe Kia Carens, ce să faci?

A fi ținta unor probleme recurente la mașina dvs. este deosebit de deranjant, mai mult decât latura financiară pe care o reprezintă aceste complicații, trebuie adăugat și timpul pierdut cu un Kia Carens nefuncțional și timpul petrecut pentru identificarea și remedierea defecțiunii. Cu toate acestea, unele probleme sunt mai puțin majore decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne îngrijorează. Astăzi vom verifica o problemă care ne poate afecta pe toți, având vibrații la accelerare pe Kia Carens. Această problemă poate fi uneori greu de perceput, dar trebuie îngrijită. Vom începe așadar conținutul nostru cu sursele acestor vibrații pe Kia Carens, apoi, cu soluțiile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Kia Carens-ul meu produce vibrații atunci când accelerează?

Deci, să începem conținutul nostru cu sursele acestui tip de problemă pe mașina dvs. Ar trebui să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, mai ales cele cu mult cuplu, pot provoca acest tip de impresie, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Simt vibrații pe Kia Carens numai când accelerez

Să luăm cea mai interesantă circumstanță pentru noi în acest conținut. Simplul fapt că ajungi să simți tremurând pe Kia Carens în timpul perioadelor de accelerare, în acest scenariu va trebui să verificați starea unor elemente pentru că mai multe elemente pot fi la punctul de plecare al acestor vibrații și dacă aveți sau nu ghinion ar putea fi posibil și un amestec al mai multor dintre ele, iată lista cu părți care pot fi în cauză.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Kia Carens este defect, poate provoca vibrații pe care le veți ajunge să le simți atunci când accelerezi în momentul în care este pornit.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va gestiona presiunea exercitată în turbo-ul mașinii tale, dacă eșuează poate afecta performanța turbo-ului tău și poate produce vibrații pe care le poți experimenta în momentul accelerației Kia Carens.

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau deteriorat, rezultatul va fi același, sursa de alimentare a turbo-ului dvs. va fi deranjată și performanța acestuia. Nu uitați să le examinați vizual starea.
Weiterlesen:
Cum să pornești un Kia Carens?

Am vibrații pe Kia Carens la accelerare și decelerare

Ne vom concentra acum asupra scenariului în care experimentați vibrații pe Kia Carens atunci când accelerați, dar și când sunteți la ralanti. Dacă întâmpinați vibrații doar când sunteți la ralanti pe Kia Carens, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru concentrat pe această problemă pentru a vă remedia problema. Dacă, alternativ, observi că Kia Carens-ul tău vibrează atunci când accelerează dar și când este oprit, iată lista de elemente de examinat:

 • Supapa EGR: Intr-adevar aceasta supapa care gestioneaza returul gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdara si perturba evacuarea gazelor de esapament ceea ce poate face ca Kia Carens sa vibreze la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: injectoarele dvs. care controlează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va genera o cantitate greșită de amestec și, astfel, va împiedica blocul motor să funcționeze eficient, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu funcționeze. corect.
 • Filtrul de combustibil: Ca și injectoarele, dacă filtrul este înfundat, nu va lăsa combustibilul să treacă corect și, prin urmare, va perturba funcționarea Kia Carens, până la punctul de a duce la vibrații în timpul accelerației.

Iată principalele cauze ale a Kia Carens care vibrează la accelerare

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Kia Carens? Ce pot sa fac?

Pentru a finaliza, în această ultimă parte, vă vom oferi soluțiile disponibile pentru a face față acestor tremurături pe mașina dvs. atunci când accelerați. Iată care este cea mai bună atitudine de adoptat în funcție de componenta care este afectată:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău pornește toate aceste vibrații atunci când accelerezi Kia Carens, va fi bine să controlezi toate piesele asociate cu acesta, deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și, de obicei, problema nu vine exclusiv de la turbo. . Așa că asigurați-vă că vă verificați senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți-vă Kia Carens la mecanic.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că de multe ori este ușor de accesat și ușor de demontat/curățat. Îl puteți examina și curăța oricând, pentru aceasta consultați conținutul nostru despre curățarea supapei EGR a unui Kia Carens.
 • Injectoare: Injectoarele sunt piese foarte delicate și câteva impurități pot fi suficiente pentru a le perturba funcționarea. Utilizați un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergeți la un expert.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, schimbați-l. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat va trebui pur și simplu să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Kia Carens?

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a descoperi originea vibrații la accelerare pe Kia Carens. Daca nu te simti in stare sa faci anumite operatiuni nu ezita sa mergi la mecanicul tau.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Kia Carens, accesați categoria noastră Kia Carens.

Legătura cu publicația principală