Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe hyundai i20, ce să faci?

A fi ținta unor probleme recurente pe vehiculul tău este deosebit de enervant, mai mult decât aspectul economic pe care îl semnifică aceste preocupări, trebuie adăugat și timpul pierdut cu un hyundai i20 nefuncțional și timpul petrecut pentru identificarea și rezolvarea avariei. Pe de altă parte, unele probleme sunt mai puțin grave decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne îngrijorează. Pe această pagină vom arunca o privire asupra unei probleme care ne poate afecta pe cei mai mulți dintre noi, având vibratii la accelerare pe hyundai i20. Această problemă poate fi în unele cazuri complex de perceput, dar trebuie tratată. Prin urmare, vom începe pagina noastră de conținut cu originile acestor vibrații pe Hyundai i20, apoi, cu soluțiile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Hyundai i20 meu face vibrații atunci când accelerează?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu originile acestei forme de probleme pe mașina dvs. Ar trebui să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus destul de mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, în special cele cu mult cuplu, pot produce acest tip de senzație, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Weiterlesen:
Unde să pun lichid de răcire în Hyundai i20?

Simt vibrații pe Hyundai i20 doar când accelerez

Să luăm cea mai interesantă circumstanță pentru noi în această pagină de conținut. Simplul fapt pe care îl simți tremurând pe Hyundai i20 în timpul perioadelor de accelerare, în această împrejurare va trebui să examinați starea diferitelor componente deoarece multe dintre elemente se pot afla la punctul de plecare al acestor vibrații și chiar dacă sunteți nefericit ar putea fi posibil și o combinație a mai multor dintre ele, aici este lista de piese care poate fi implicat.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Hyundai i20 este defect, poate provoca vibrații pe care le veți ajunge să le simțiți atunci când accelerați în momentul în care acesta este în funcțiune.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va controla presiunea exercitată în turbo-ul mașinii dvs., dacă nu reușește, poate perturba performanța turbo-ului și poate provoca vibrații pe care le puteți experimenta în accelerația Hyundai i20.

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau deteriorat, rezultatul final va fi același, sursa de alimentare a turbo-ului dvs. va fi deranjată și performanța acestuia. Asigurați-vă că le examinați vizual starea.

Simt vibrații pe Hyundai i20 la accelerare și decelerare

Acum ne vom concentra asupra situației în care experimentați vibrații pe Hyundai i20 atunci când accelerați, dar și când sunteți la ralanti. Dacă întâmpinați vibrații doar când sunteți la ralanti pe Hyundai i20, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut concentrată pe această problemă pentru a vă remedia problema. Dacă, alternativ, observi că Hyundai i20 tău vibrează la accelerare dar și la oprire, iată lista cu lucruri de examinat:

 • Supapa EGR: De fapt aceasta supapa care controleaza returul gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdara si perturba evacuarea gazelor de esapament ceea ce poate face ca Hyundai i20 sa vibreze la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: Injectoarele dvs. care reglează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va descărca o cantitate greșită de amestec și astfel va împiedica blocul motor să funcționeze corect, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu funcționeze. în mod corespunzător.
 • Filtrul de combustibil: Ca și injectoarele, dacă filtrul este înfundat, nu va lăsa combustibilul să treacă corect și, prin urmare, va perturba performanța Hyundai i20, până la punctul de a provoca vibrații în timpul accelerației.
Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire hyundai i20?

Iată principalele motive ale a hyundai i20 care vibreaza la acceleratie

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Hyundai i20? Ce pot sa fac?

În concluzie, în această ultimă secțiune, vă vom spune soluțiile de care aveți la dispoziție pentru a vindeca aceste tremurături pe mașina dvs. atunci când accelerați. Iată care este cea mai bună atitudine de adoptat în funcție de componenta care este afectată:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău începe toate aceste vibrații atunci când accelerezi Hyundai i20, îți va fi bine să controlezi toate piesele legate de el, deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și de cele mai multe ori necazul nu vine exact. de la turbo. Așa că asigurați-vă că aruncați o privire la dvs senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți-vă Hyundai i20 în zona de garaj.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că este adesea ușor de accesat și ușor de demontat/curățat. Puteți oricând să-l aruncați o privire și să-l curățați, pentru aceasta consultați pagina noastră de conținut despre curățarea supapei EGR a unui hyundai i20.
 • Injectoare: Injectoarele sunt piese foarte delicate și câteva particule dăunătoare pot fi suficiente pentru a le perturba performanța. Folosește un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergi la un specialist.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, înlocuiți-l. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat va trebui doar să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un hyundai i20?

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a descoperi sursa vibrații la accelerație pe Hyundai i20. Daca nu te simti in stare sa faci anumite operatiuni nu ezita sa mergi la atelierul tau de reparatii.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre hyundai i20, accesați categoria hyundai i20.

Legătura cu publicația principală