Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe hyundai i10, ce să faci?

Întâmpinarea problemelor pe vehiculul tău este extrem de iritant, pe lângă aspectul economic pe care îl reprezintă aceste probleme, trebuie adăugat și timpul pierdut cu un hyundai i10 nefuncțional și timpul petrecut pentru identificarea și remedierea avariei. Pe de altă parte, unele probleme sunt mai puțin severe decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne stresează. În acest articol vom arunca o privire asupra unei probleme care se poate întâmpla cu majoritatea dintre noi, percepând vibratii la accelerare pe hyundai i10. Această problemă poate fi în unele cazuri dificil de perceput, dar trebuie îngrijită. Vom începe așadar conținutul nostru cu originile acestor vibrații pe hyundai i10, apoi, cu răspunsurile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Hyundai i10 meu produce vibrații atunci când accelerează?

Deci, să începem conținutul nostru cu originile acestui tip de probleme pe mașina dvs. Trebuie să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus destul de mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, în special cele cu mult cuplu, pot provoca această formă de senzație, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Simt vibrații pe Hyundai i10 doar când accelerez

Să luăm cea mai interesantă circumstanță pentru noi în acest conținut. Simplul fapt pe care îl suferi tremurând pe Hyundai i10 în timpul fazelor de accelerare, în această împrejurare va trebui să examinați starea mai multor elemente deoarece multe dintre elemente pot fi la începutul acestor vibrații și chiar dacă sunteți nefericit ar putea fi posibilă și o combinație a mai multor dintre ele, iată lista de piese auto care poate fi implicat.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Hyundai i10 este defect, poate provoca vibrații pe care le vei simți atunci când accelerezi în momentul în care acesta este pornit.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va controla presiunea exercitată în turbo-ul mașinii tale, dacă nu reușește, poate perturba comportamentul turbo-ului tău și poate genera vibrații pe care ai putea ajunge să le simți în momentul accelerării Hyundai i10.

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau deteriorat, consecința va fi aceeași, alimentarea cu energie a turbo-ului tău va fi întreruptă și comportamentul acestuia. Asigurați-vă că verificați vizual starea lor.
Weiterlesen:
Scaunul s-a blocat pe hyundai i10

Simt vibrații pe Hyundai i10 la accelerare și decelerare

Ne vom concentra acum asupra situației în care ajungi să simți vibrații pe Hyundai i10 atunci când accelerezi, dar și când ești la ralanti. Dacă simțiți vibrații doar atunci când sunteți la ralanti pe Hyundai i10, vă rugăm să solicitați sfaturi din conținutul nostru axat pe această problemă pentru a vă rezolva problema. Dacă, totuși, detectezi că Hyundai i10 tau vibrează la accelerare dar și la oprire, iată lista de elemente de verificat:

 • Supapa EGR: Intr-adevar aceasta supapa care gestioneaza returul gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdara si perturba evacuarea gazelor de esapament ceea ce poate face ca Hyundai i10 sa vibreze la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: injectoarele dvs. care controlează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va descărca cantitatea greșită de amestec și astfel va împiedica blocul motor să funcționeze corect, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu funcționeze. în mod corespunzător.
 • Filtrul de combustibil: La fel ca și injectoarele, dacă filtrul este blocat, acesta nu va lăsa combustibilul să treacă corect și, prin urmare, va perturba funcționarea Hyundai i10, până la punctul de a produce vibrații în timpul accelerației.

Iată cei mai importanți factori declanșatori ai a hyundai i10 care vibreaza la acceleratie

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Hyundai i10? Ce pot sa fac?

Pentru a finaliza, în această ultimă parte, vă vom oferi posibilitățile pe care le aveți la dispoziție pentru a vindeca aceste tremurături pe mașina dvs. atunci când accelerați. Iată care este cea mai bună atitudine de adoptat în conformitate cu componenta implicată:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău pornește toate aceste vibrații atunci când accelerezi Hyundai i10, îți va fi bine să controlezi toate piesele auto conectate la el, deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și în majoritatea cazurilor problema nu vine exact. de la turbo. Așa că asigurați-vă că aruncați o privire la dvs senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți-vă Hyundai i10 la atelier.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că este în general ușor de accesat și simplu de demontat/curățat. Puteți oricând să-l aruncați o privire și să-l curățați, pentru aceasta consultați conținutul nostru despre curățarea supapei EGR a unui hyundai i10.
 • Injectoare: Injectoarele sunt piese auto foarte delicate și câteva impurități pot fi suficiente pentru a le perturba funcționarea. Utilizați un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergeți la un profesionist.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, schimbați-l doar. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat, practic va trebui să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Lumina cheii de pe Hyundai i10 rămâne aprinsă

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a descoperi sursa vibrații la accelerație pe Hyundai i10. Dacă nu vă simțiți în stare să efectuați anumite operațiuni, nu ezitați să mergeți la mecanicul dvs. auto.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre hyundai i10, nu ezitați să consultați categoria noastră hyundai i10.

Legătura cu publicația principală