Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe Citroen Jumpy 2, ce să faci?

A fi ținta unor probleme recurente pe vehiculul tău este deosebit de frustrant, pe lângă povara economică pe care o semnifică aceste complicații, mai trebuie adăugat și timpul pierdut cu un Citroen Jumpy 2 nefuncțional și timpul petrecut pentru depistarea și remedierea avariei. Cu toate acestea, unele probleme sunt mai puțin grave decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne îngrijorează. Pe această pagină vom analiza o problemă care se poate întâmpla cu mulți dintre noi, percepând vibrații la accelerare pe Citroen Jumpy 2. Această problemă poate fi ocazional greu de perceput, dar trebuie rezolvată. Vom începe așadar conținutul articolului nostru cu originile acestor vibrații pe Citroen Jumpy 2, apoi, cu răspunsurile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Citroen Jumpy 2 emite vibrații atunci când accelerează?

Deci, să începem conținutul articolului nostru cu originile acestui tip de problemă pe mașina dvs. Ar trebui să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus destul de mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, în special cele cu mult cuplu, pot genera acest tip de senzație, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Simt vibrații pe Citroen Jumpy 2 doar când accelerez

Să luăm cel mai interesant caz pentru noi în conținutul acestui articol. Faptul că simți tremurând pe Citroen Jumpy 2 în timpul perioadelor de accelerare, în acest scenariu va trebui să examinați starea unor componente deoarece multe dintre elemente pot fi la sursa acestor vibrații și chiar dacă aveți ghinion ar putea fi posibilă și o combinație a mai multor dintre ele, iată lista de piese care poate fi implicat.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Citroen Jumpy 2 este defect, este posibil să genereze vibrații pe care le vei simți atunci când accelerezi în momentul în care acesta este pornit.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va controla presiunea exercitată în turbo-ul mașinii dvs., dacă eșuează, poate perturba performanța turbo-ului dvs. și poate genera vibrații pe care le puteți experimenta în timpul accelerației Citroen Jumpy 2.

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau deteriorat, rezultatul va fi similar, sursa de alimentare a turbo-ului dumneavoastră va fi întreruptă și performanța acestuia. Asigurați-vă că le verificați vizual starea.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Citroen Jumpy 2?

Primesc vibrații pe Citroen Jumpy 2 la accelerare și decelerare

Vom analiza acum cazul în care experimentați vibrații pe Citroen Jumpy 2 atunci când accelerați, dar și când sunteți la ralanti. Dacă întâmpinați vibrații doar când sunteți la ralanti pe Citroen Jumpy 2, vă rugăm să solicitați sfaturi din conținutul articolului nostru axat pe această problemă pentru a scăpa de problema dvs. Dacă, alternativ, identifici că Citroen Jumpy 2 tau vibrează la accelerare dar și când este oprit, iată lista de lucruri de verificat:

 • Supapa EGR: De fapt aceasta supapa care controleaza returul gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdara si afecta evacuarea gazelor de esapament care poate genera Citroen Jumpy 2 vibreaza la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: injectoarele dvs. care controlează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va descărca cantitatea greșită de amestec și, astfel, va împiedica blocul motor să funcționeze corect, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu funcționeze. în mod eficient.
 • Filtrul de combustibil: La fel ca injectoarele, dacă filtrul este înfundat, nu va lăsa combustibilul să treacă eficient și, prin urmare, va afecta funcționarea Citroen Jumpy 2, până la punctul de a provoca vibrații în timpul accelerației.

Iată principalele motive ale a Citroen Jumpy 2 care vibrează la accelerare

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Citroen Jumpy 2? Ce pot sa fac?

În concluzie, în această ultimă secțiune, vă vom oferi soluțiile disponibile pentru a face față acestor tremurături pe mașina dvs. atunci când accelerați. Iată care este cea mai bună atitudine de adoptat în funcție de componenta implicată:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău pornește toate aceste vibrații atunci când accelerezi Citroen Jumpy 2, îți va fi bine să controlezi toate piesele conectate la el, deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și, în general, problema nu vine anume de la turbo. Așa că nu uitați să vă verificați senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți Citroen Jumpy 2 la atelier.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că este de cele mai multe ori ușor de accesat și simplu de demontat/curățat. Puteți oricând să-l aruncați o privire și să îl curățați, pentru aceasta consultați conținutul articolului nostru despre curățarea supapei EGR a unui Citroen Jumpy 2.
 • Injectoare: Injectoarele sunt piese foarte fragile și câteva impurități pot fi suficiente pentru a le afecta funcționarea. Folosește un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergi la un specialist.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, înlocuiți-l. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat va trebui pur și simplu să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Citroen Jumpy, ce să faci?

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a descoperi sursa vibrații la accelerare pe Citroen Jumpy 2. Daca nu te simti in stare sa realizezi anumite proceduri nu ezita sa mergi la mecanicul tau motor.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Citroen Jumpy 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen Jumpy 2.

Legătura cu publicația principală