Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vibrații de accelerație pe Acura ILX, ce să faci?

A fi ținta unor probleme recurente pe vehiculul dumneavoastră este deosebit de deranjant, mai mult decât atât povara financiară pe care o reprezintă aceste preocupări, trebuie adăugat și timpul pierdut cu un Acura ILX nefuncțional și timpul petrecut pentru diagnosticarea și rezolvarea avariei. Cu toate acestea, unele probleme sunt mai puțin majore decât altele, ceea ce nu înseamnă că nu ne stresează. Astăzi vom arunca o privire asupra unei probleme care ne poate afecta pe toți, percepând vibrații la accelerare pe Acura ILX. Această problemă poate fi adesea greu de perceput, dar trebuie rezolvată. Vom începe așadar conținutul nostru cu sursele acestor vibrații pe Acura ILX, apoi, cu răspunsurile pe care le aveți pentru a reduce sau opri aceste tremurături.

De ce Acura ILX-ul meu produce vibrații atunci când accelerează?

Deci, să începem conținutul nostru cu sursele acestui tip de probleme la mașina dvs. Ar trebui să știți deja că un motor, mai ales dacă este vechi sau dacă a fost condus destul de mult, poate vibra în mod natural fără a fi o problemă în spatele lui. Motoarele diesel mari, în special cele cu mult cuplu, pot genera acest tip de impresie, atât la ralanti, cât și la accelerare.

Simt vibrații pe Acura ILX-ul meu doar când accelerez

Să luăm cel mai interesant caz pentru noi în acest conținut. Simplul fapt că ajungi să simți tremurând pe Acura ILX în timpul perioadelor de accelerare, in aceasta situatie va trebui sa verificati starea diferitelor piese deoarece mai multe elemente pot fi la inceputul acestor vibratii si daca sunteti sau nu nefericit ar putea fi si o combinatie a mai multor dintre ele, iata lista componentelor care poate fi preocupat.

 • Turbo: Dacă turbo-ul Acura ILX este defect, acesta poate genera vibrații pe care le veți simți atunci când accelerați în momentul în care este activat.
 • Senzorul de presiune turbo: Acest senzor va gestiona presiunea exercitată în turbo-ul mașinii dvs., dacă nu reușește, poate perturba comportamentul turbo-ului dvs. și poate dezvolta vibrații pe care le puteți experimenta în momentul accelerării Acura ILX.

  .

 • Dacă turbo-ul este perforat sau rănit, efectul va fi similar, alimentarea cu energie a turbo-ului dumneavoastră va fi perturbată și comportamentul acestuia. Asigurați-vă că le examinați vizual starea.
Weiterlesen:
Acura ILX care nu mai accelerează

Am vibrații pe Acura ILX la accelerare și decelerare

Ne vom concentra acum asupra scenariului în care experimentați vibrații pe Acura ILX atunci când accelerați, dar și când sunteți la ralanti. Dacă întâmpinați vibrații doar când sunteți la ralanti pe Acura ILX, vă rugăm să aruncați o privire la conținutul nostru concentrat pe această problemă pentru a vă rezolva problema. Dacă, alternativ, identifici că Acura ILX tau vibrează la accelerare dar și când este oprită, iată lista componentelor de examinat:

 • Supapa EGR: De fapt aceasta supapa care controleaza returul gazelor de esapament pentru standardele de poluare se poate murdara si perturba evacuarea gazelor de esapament care poate genera Acura ILX vibreaza la accelerare dar si la oprire.
 • Injectoare: injectoarele dvs. care reglează debitul amestecului de combustibil/aer pot fi murdare sau deteriorate, ceea ce va genera o cantitate greșită de amestec și, astfel, va împiedica blocul motor să funcționeze eficient, este chiar posibil ca unul sau mai mulți cilindri să nu funcționeze. în mod eficient.
 • Filtrul de combustibil: Ca și injectoarele, dacă filtrul este blocat, acesta nu va lăsa combustibilul să treacă eficient și, prin urmare, va perturba funcționarea Acura ILX, până la punctul de a provoca vibrații în timpul accelerației.

Iată principalii factori declanșatori ai a Acura ILX care vibrează la accelerare

Ce pot face pentru a opri vibrația atunci când accelerez pe Acura ILX? Ce pot sa fac?

În concluzie, în această ultimă secțiune, vă vom oferi soluțiile disponibile pentru a face față acestor tremurături pe mașina dvs. atunci când accelerați. Iată care este cea mai bună atitudine de adoptat în funcție de componenta care este afectată:

 • Turbo: Dacă turbo-ul tău pornește toate aceste vibrații atunci când accelerezi Acura ILX, va fi bine pentru tine să controlezi toate componentele legate de el, deoarece schimbarea unui turbo complet este un buget mare și, de obicei, problema nu vine exclusiv de la turbo. . Așa că nu uitați să aruncați o privire la dvs senzorul de presiune turbo, debitmetrul dvs., supapa EGR și furtunurile turbo. În caz contrar, duceți Acura ILX la mecanic.
 • Supapa EGR: Supapa EGR are avantajul că de cele mai multe ori este ușor de accesat și ușor de demontat/curățat. Îl puteți examina și curăța oricând, pentru aceasta consultați conținutul nostru despre curățarea supapei EGR a unui Acura ILX.
 • Injectoare: Injectoarele sunt componente foarte sensibile și câteva particule dăunătoare pot fi suficiente pentru a le perturba funcționarea. Utilizați un aditiv pentru combustibil pentru a curăța pur și simplu injectoarele, dacă acest lucru nu este suficient va trebui să mergeți la un profesionist.
 • Filtrul de combustibil: Dacă este filtrul de combustibil, înlocuiți-l doar. Un filtru de combustibil nu se curăță singur, așa că dacă este înfundat va trebui pur și simplu să-l înlocuiți cu unul nou.
Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Acura ILX?

Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a localiza cauza vibrații la accelerare pe Acura ILX. Daca nu te simti in stare sa faci anumite operatiuni nu ezita sa mergi la tehnicianul tau auto.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Acura ILX, accesați categoria noastră Acura ILX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector