Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se pune lichid de răcire în Subaru Crosstrek?

Astăzi vom aborda încă o temă din seria privind îngrijirea autovehiculelor. Acesta este nivelul lichidului de răcire, și mai precis unde se pune lichid de racire in Subaru Crosstrek? Pentru a face acest lucru, vom începe conținutul acestui articol cu ​​un mic memento privind interesul de a ne asigura că nivelul lichidului de răcire al autovehiculului dvs., apoi, unde să umpleți lichid de răcire în Subaru Crosstrek? Și, în sfârșit, cum să faci nivelul acestui faimos lichid.

De ce să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Subaru Crosstrek?

Înainte de a descrie unde se află lichidul de răcire pe un Subaru Crosstrek, începem conținutul prin a vă aminti ce este interesul de a garanta un nivel ideal de lichid de răcire ? Lichidul de răcire al unui Subaru Crosstrek are o acțiune importantă în buna funcționare a motorului dvs., într-adevăr, va circula in ea pentru a capta caldura produsa de procedura si o transfera in caloriferul tau care are scopul de a-l face sa scada temperatura . Este cu atât mai util atunci când temperaturile exterioare sunt ridicate sau când conduceți cu viteză limitată și răcirea naturală prin aer exterior nu este eficientă. Fără lichid de răcire ar fi motorul tău supraîncălzi după doar câteva minute, iar acest lucru ar duce la defecțiunea motorului, de unde și importanța de a avea întotdeauna un nivel ideal de lichid de răcire. Dacă nivelul lichidului de răcire scade sub nivelul minim, circulația lichidului de răcire în sistemul de răcire ar putea fi afectată și, prin urmare, eficiența acestuia poate fi limitată sau chiar zero dacă este prea scăzută. În cele din urmă, dacă este prea mare, presiunea poate fi prea mare și poate provoca o scurgere care poate duce și la stricarea motorului.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Subaru Crosstrek?

Unde să pun lichidul de răcire în Subaru Crosstrek?

Acum trecem la pasul care vă interesează cel mai mult, unde se pune lichid de racire in Subaru Crosstrek? Acum sunteți conștient de importanța de a avea în mod constant nivelul ideal al acestui lichid de răcire. Pentru a găsi că este foarte simplu, iată diferiții pași care vă permit să localizați rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al Subaru Crosstrek:

 • Înainte de a face orice, așteptați câteva minute până se încălzește motorul pentru a nu vă arde când faceți nivelul lichidului de răcire.
 • Scoateți capota autovehiculului dvs.
 • Trebuie să găsești rapid rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al tău Subaru Crosstrek, acesta se află de obicei într-unul din cele 4 colțuri ale blocului motor, pentru a-l găsi trebuie doar să cauți un recipient de plastic cu capac din plastic negru sau galben. cu un logo de pericol sau un termometru în partea de sus.

Cum să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Subaru Crosstrek?

Acum că ai identificați unde se află lichidul de răcire în Subaru Crosstrek , vom descrie cum să facem nivelul acestuia. Nimic mai simplu, trebuie doar să urmați câțiva pași de mai jos:

 • Cumpărați dacă nu aveți lichid de răcire în magazin, este doar apă curată cu antigel adăugat.
 • Verificați pe partea laterală a rezervorului de expansiune al Subaru Crosstrek dvs. nivelul rezervorului de expansiune. Observați doar dacă vă aflați între marcajul „min” și „max”, dacă vă aflați mai mult spre sau sub marcajul „min”, puteți continua să urmați acești pași, altfel nivelul lichidului dvs. este suficient

  .

 • După ce ați așteptat să se răcească motorul, puteți deschide capacul lichidului de răcire al autovehiculului dumneavoastră.
 • Adăugați ușor lichid de răcire în rezervorul de expansiune al Subaru Crosstrek, verificând în mod repetat.
 • Încercați să ajungeți la mijlocul indicii de pe partea laterală a vazei, nu treceți peste marcajul „max”.
 • Dacă sunteți deasupra, nu porniți motorul și, cu o seringă, îndepărtați excesul de lichid de răcire.
Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Subaru Crosstrek?

Dacă motorul Subaru Crosstrek se încălzește în ciuda nivelului lichidului de răcire, răsfoiți acest conținut, veți avea posibilitatea de a găsi cauzele acestei probleme.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Subaru Crosstrek, aruncați o privire la categoria Subaru Crosstrek.

Legătura cu publicația principală