Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află mufa pe volvo v90?

În această postare, vom aborda o temă care ne poate fi de folos tuturor. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde mufa este pe un volvo v90 este esential. Într-adevăr, fără cric, nu veți avea capacitatea de a vă ridica mașina și, prin urmare, de a înlocui o roată, sau, de a accesa componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de mufe, apoi, unde se află cricul pe un volvo v90 și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de mufe pentru volvo v90?

Așa că începem articolul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. Într-adevăr, cu toate acestea, în general, majoritatea volvo v90 vor fi echipate cu același tip de mufă, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru volvo v90 : The first type of jack, the most classic and cheapest of all, is generally located on entry-level models, or with few options. This sort of jack has just one articulated arm that is situated under the motor vehicle to lift it. This sort of jack is light, easy to use, but does not allow you to lift large loads.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru volvo v90 : Folosește un principiu exact similar cu cricul văzut mai sus, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul, și deșurubarea pentru a-l coborî, pe de altă parte, folosirea unui braț dublu va permite să avem o mai stabilă. cric care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru volvo v90 : Acest tip de cric nu este echipament standard pentru mașini și este de obicei doar furnizat cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Când să schimb cureaua de distribuție la volvo v90?

.

Unde este mufa la volvo v90?

Vom începe acum partea care cu siguranță te-a făcut să ajungi la acest conținut, unde este mufa la un volvo v90? Ar putea părea simplu, dar pe baza producției și modelului autovehiculului, locația cricului nu este similară. Fiți conștienți de faptul că majoritatea vehiculelor volvo v90 sunt echipate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray rezistent la perforare sau un compresor. Indiferent dacă tocmai v-ați cumpărat volvo v90 sau ați fost împrumutat unul sau îl închiriați, este posibil să nu aveți aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și finisajul volvo v90:

  • Cea mai simplă locație pentru un cric este în portbagajul volvo v90. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe volvo v90 este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei gasi sub portbagajul tau, de obicei va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea capacitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește mufa pe un volvo v90?

În cele din urmă, vă vom explica rapid cum să utilizați mufa la volvo v90. Fie că este vorba de înlocuirea roții tale sau de înlocuirea plăcuțelor de frână ale volvo v90, procedura rămâne similară. Această procedură poate părea dificilă, dar trebuie doar să urmați câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica volvo v90, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, de obicei veți găsi o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă volvo v90, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Aerul condiționat din volvo v90 meu nu mai este rece

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo v90, aruncați o privire la categoria volvo v90.

Ссылка на основную публикацию