Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află mufa pe volvo v70?

În această postare, vom trata un subiect care poate fi de folos tuturor. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde mufa este pe un volvo v70 este esential. De fapt, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, prin urmare, să schimbați o roată, sau să accesați componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vă vom arăta mai întâi diferitele tipuri de mufe, apoi unde se află cricul pe un volvo v70 și, în final, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de mufe pentru volvo v70?

Așa că începem conținutul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, deși în general majoritatea volvo v70 vor fi echipate cu același tip de mufă, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru volvo v70 : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este situat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru volvo v70 : Folosește exact același principiu ca și cricul văzut mai sus, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul, și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea utilizarea unui braț dublu va permite să avem un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru volvo v70 : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și este de obicei furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai simplu de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum se instalează un cârlig pe un volvo v70?

.

Unde este mufa la volvo v70?

Vom începe acum partea care te-a făcut absolut să ajungi la acest articol, unde este mufa la un volvo v70? Poate părea foarte ușor, dar în funcție de producția și modelul mașinii, locația cricului nu este aceeași. Rețineți că majoritatea mașinilor Volvo v70 sunt furnizate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat volvo v70 sau ai fost împrumutat unul sau îl închiriezi, s-ar putea să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații s-ar putea schimba în funcție de an și de finisajul volvo v70:

  • Cea mai generală locație pentru un cric este în portbagajul volvo v70. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe volvo v70 este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei localiza sub portbagaj, in cele mai multe cazuri va trebui sa desurubati o piulita pentru a o putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește mufa pe un volvo v70?

În cele din urmă, vă vom arăta rapid cum să utilizați mufa la volvo v70. Fie că este vorba de a vă schimba roata sau de a schimba plăcuțele de frână ale volvo v70, procesul rămâne același. Acest proces poate părea complex, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica volvo v70, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub mașină la nivelul caroseriei, veți localiza în cele mai multe cazuri o crestătură pentru a-l poziționa în locul potrivit.
  • Ridicați-vă volvo v70, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe volvo v70 meu?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre volvo v70, accesați categoria noastră volvo v70.

Ссылка на основную публикацию