Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află mufa pe volvo v40?

În acest articol, vom aborda un subiect care ne poate fi de folos tuturor. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde mufa este pe un volvo v40 este necesar. De fapt, fără cric, nu veți avea capacitatea de a vă ridica mașina și, în consecință, de a înlocui o roată, sau, de a accesa componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vă vom arăta mai întâi diferitele tipuri de mufe, apoi unde se află cricul la un volvo v40 și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de mufe pentru volvo v40?

Așa că începem articolul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, deși în general majoritatea volvo v40 vor fi echipate cu același tip de mufă, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru volvo v40 : Primul tip de mufă, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, se află în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este situat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru volvo v40 : Folosește exact același principiu de bază ca și cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul, și deșurubarea pentru a-l coborî, pe de altă parte, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru volvo v40 : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și, de obicei, este furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai puțin complicate de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aerul condiționat volvo v40

.

Unde este mufa la volvo v40?

Vom începe acum partea care te-a făcut absolut să ajungi la această postare, unde este mufa la un volvo v40? Ar putea părea simplu, dar în funcție de producția și modelul autovehiculului, locația cricului nu este aceeași. Fiți conștienți de faptul că majoritatea vehiculelor volvo v40 sunt furnizate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți în schimb un spray rezistent la perforare sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat volvo v40 sau ai fost împrumutat unul sau îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și de finisajul volvo v40:

  • Cea mai comună poziție pentru un cric este în portbagajul volvo v40. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe volvo v40 este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea capacitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește mufa pe un volvo v40?

În cele din urmă, vă vom arăta destul de repede cum să utilizați mufa la volvo v40. Fie că este vorba de a vă înlocui roata sau de a înlocui plăcuțele de frână ale volvo v40, procesul rămâne același. Acest proces poate părea dificil, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica volvo v40, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, veți descoperi în general o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă volvo v40, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru volvo v40

Dacă mai aveți întrebări despre volvo v40, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v40.

Ссылка на основную публикацию