Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află mufa pe smart forfour?

În acest articol, vom aborda o temă care poate fi de folos celor mai mulți dintre noi. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un smart forfour este important. Într-adevăr, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, în consecință, să înlocuiți o roată, sau să accesați elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom descrie mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un smart forfour și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de mufe pentru smart forfour?

Așa că începem conținutul nostru cu diferite tipuri de mufe care există. De fapt, deși, în general, majoritatea smart forfour vor fi echipate cu același tip de mufă, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru smart forfour : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, este determinat în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este plasat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru smart forfour : Folosește un principiu exact similar cu cricul văzut mai sus, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridicați o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru smart forfour : Acest tip de cric nu este echipament standard pe mașini și este de obicei furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai simplu de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum să rabatez bancheta din spate în smart forfour meu?

.

Unde este mufa la smart forfour?

Vom începe acum partea care cu siguranță v-a făcut să ajungeți la acest conținut, unde este cricul la un smart forfour? Ar putea părea foarte ușor, dar în funcție de producția și modelul mașinii, locația cricului nu este similară. Rețineți că majoritatea mașinilor smart forfour sunt dotate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți în schimb un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai v-ați cumpărat smart forfour sau vi s-a împrumutat unul sau îl închiriați, este posibil să nu aveți aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și de finisajul smart forfour:

  • Cea mai comună locație pentru un cric este în portbagajul smart forfour-ului tău. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe smart forfour este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, de obicei va trebui sa desurubati o piulita pentru a putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește mufa pe un smart forfour?

În cele din urmă, vom descrie destul de rapid cum să utilizați mufa pe smart forfour. Dacă este să vă înlocuiți roata sau să înlocuiți plăcuțele de frână ale smart forfour, procedura rămâne similară. Această procedură poate părea dificilă, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica smart forfour, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub mașină la nivelul caroseriei, de obicei veți descoperi o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridică-ți smart forfour, nu te deranja să o faci prea mult, dacă anvelopa ta se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Vibrații la ralanti smart fortwo, ce să faci?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre smart forfour, nu ezitați să consultați categoria noastră smart forfour.

Legătura cu publicația principală