Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Volvo Xc40?

În această postare, vom trata o temă care poate fi de folos tuturor. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volvo Xc40 este fundamentală. Într-adevăr, fără cric, nu vei avea capacitatea de a-ți ridica mașina și, prin urmare, de a înlocui o roată, sau de a accesa elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom descrie mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul la un Volvo Xc40 și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volvo Xc40?

Așa că începem conținutul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, deși în general majoritatea Volvo Xc40 vor fi echipate cu același tip de cric, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volvo Xc40 : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, este determinat în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este situat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volvo Xc40 : Folosește exact același principiu ca și cricul văzut mai sus, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să avem un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volvo Xc40 : Acest tip de cric nu este echipament standard la mașini și este de obicei furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai puțin complicate de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Volvo Xc40 meu trage spre dreapta, ce să fac?

.

Unde este cricul la Volvo Xc40?

Vom începe acum partea care cu siguranță te-a făcut să ajungi la această postare, unde este cricul la un Volvo Xc40? Poate părea de bază, dar în funcție de produs și model de mașină, locația cricului nu este aceeași. Rețineți că majoritatea mașinilor Volvo Xc40 sunt dotate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Volvo Xc40, fie că ai fost împrumutat, fie că îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și de finisajul Volvo Xc40:

  • Poziția cea mai generală pentru un cric este în portbagajul Volvo Xc40. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volvo Xc40 este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, de obicei va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea capacitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește mufa pe un Volvo Xc40?

În cele din urmă, vom descrie rapid cum să utilizați cricul la Volvo Xc40. Fie că este vorba de a vă înlocui roata sau de a înlocui plăcuțele de frână ale Volvo Xc40, procesul rămâne același. Acest proces poate părea dificil, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volvo Xc40, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub mașină la nivelul caroseriei, de obicei veți descoperi o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volvo Xc40, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei inci de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volvo Xc40

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию