Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Volvo S90?

În acest articol, vom aborda un subiect care poate fi de folos celor mai mulți dintre noi. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volvo S90 este necesar. Într-adevăr, fără cric, nu veți avea capacitatea de a vă ridica mașina și, prin urmare, de a schimba o roată, sau, de a accesa componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vom descrie mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Volvo S90 și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volvo S90?

Așa că începem conținutul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. Într-adevăr, deși, în general, majoritatea Volvo S90 vor fi echipate cu același tip de cric, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volvo S90 : Primul tip de cric, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, este identificat în general pe modelele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are doar un braț articulat care este poziționat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volvo S90 : Folosește exact același proces ca și cricul văzut mai sus, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volvo S90 : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și, de obicei, este doar prevăzut cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai simplu de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Volvo S90 care moare în timpul conducerii

.

Unde este mufa la Volvo S90?

Vom începe acum partea care cu siguranță v-a făcut să ajungeți la acest conținut, unde este mufa la un Volvo S90? Poate părea simplu, dar în funcție de marca și modelul autovehiculului, locația cricului nu este aceeași. Rețineți că majoritatea mașinilor Volvo S90 sunt echipate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Volvo S90, fie că ai fost împrumutat unul, fie că îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații se pot schimba în funcție de an și finisajul Volvo S90:

  • Cea mai generală locație pentru un cric este în portbagajul Volvo S90. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volvo S90 este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei localiza sub portbagajul tau, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea posibilitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește mufa pe un Volvo S90?

În cele din urmă, vom descrie rapid cum să utilizați cricul la Volvo S90. Fie că este vorba de a vă schimba roata sau de a schimba plăcuțele de frână ale Volvo S90, procedura rămâne aceeași. Această procedură poate părea complexă, dar trebuie doar să urmați câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volvo S90, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, în general veți localiza o crestătură pentru a-l poziționa în locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volvo S90, nu vă deranjați să o faceți prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Problemă la senzorul lambda la Volvo S90

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo S90, accesați categoria noastră Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector