Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Volvo S60?

În această postare, vom vorbi despre o temă care poate fi de folos celor mai mulți dintre noi. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volvo S60 este necesar. Într-adevăr, fără cric, nu vei avea capacitatea de a-ți ridica mașina și, prin urmare, de a schimba o roată, sau de a accesa elementele din spatele ei, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Volvo S60 și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volvo S60?

Așa că începem articolul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, totuși, în general, majoritatea Volvo S60 vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volvo S60 : Primul tip de cric, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are doar un braț articulat care este situat sub mașină pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volvo S60 : Utilizează exact același proces ca și cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volvo S60 : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și, de obicei, este doar furnizat cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volvo S60 al meu?

.

Unde este mufa la Volvo S60?

Vom începe acum partea care cu siguranță v-a făcut să ajungeți la acest conținut, unde este mufa la un Volvo S60? Poate părea simplu, dar în funcție de marca și modelul mașinii, locația cricului nu este aceeași. Fiți conștienți de faptul că majoritatea mașinilor Volvo S60 sunt montate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți în schimb un spray rezistent la perforare sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Volvo S60 sau ai fost împrumutat unul sau îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații se pot schimba în funcție de an și finisajul Volvo S60:

  • Cea mai simplă locație pentru un cric este în portbagajul Volvo S60. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volvo S60 este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei gasi sub portbagaj, in cele mai multe cazuri va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea posibilitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește mufa pe un Volvo S60?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să utilizați mufa pe Volvo S60. Fie că este vorba de a vă schimba roata sau de a schimba plăcuțele de frână ale Volvo S60, procesul rămâne același. Acest proces poate părea complex, dar trebuie doar să urmați câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volvo S60, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub mașină la nivelul caroseriei, veți găsi în cele mai multe cazuri o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volvo S60, nu vă deranjați să o faceți prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă la Volvo S60, ce să fac?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo S60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию