Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Volkswagen Up! ?

În acest articol, vom vorbi despre un subiect care poate fi de folos tuturor. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde este cricul la un Volkswagen Up! este important. De fapt, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, în consecință, să înlocuiți o roată, sau să accesați componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vă vom arăta mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi unde se află cricul la un Volkswagen Up! și, în final, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volkswagen Up!?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferitele tipuri de jack care există. De fapt, deși în general majoritatea Volkswagen Up! vor fi echipate cu același tip de mufă, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volkswagen Up! : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modelele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este poziționat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volkswagen Up! : Folosește exact același principiu ca și cricul văzut mai sus, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volkswagen Up! : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și este de obicei furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai puțin dificil de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Unde este starterul la Volkswagen Up! ?

.

Unde este cricul la Volkswagen Up!?

Vom începe acum partea care cu siguranță v-a făcut să ajungeți la acest articol, unde este cricul la un Volkswagen Up!? Poate părea simplu, dar în funcție de marca și modelul mașinii, locația cricului nu este aceeași. Fiți conștienți de faptul că majoritatea Volkswagen Up! mașinile sunt furnizate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Volkswagen Up! sau vi s-a împrumutat unul sau îl închiriați, este posibil să nu aveți aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și de finisajul Volkswagen Up!:

  • Cea mai comună locație pentru un cric este în portbagajul Volkswagen Up!. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volkswagen Up! este sub mașina ta. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la un Volkswagen Up!?

În cele din urmă, vă vom arăta rapid cum să utilizați cricul la Volkswagen Up!. Fie că este vorba de a vă înlocui roata sau de a înlocui plăcuțele de frână ale Volkswagen Up!, procesul rămâne același. Acest proces poate părea complex, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volkswagen Up!, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub mașină la nivelul caroseriei, veți descoperi în general o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volkswagen Up!, nu vă deranjați să o faceți prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață la Volkswagen Up! ?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Up!, aruncați o privire la Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию