Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Volkswagen Transporter?

În acest articol, vom vorbi despre o temă care poate fi de folos tuturor. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volkswagen Transporter este esential. Într-adevăr, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, prin urmare, să înlocuiți o roată, sau să accesați elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vă vom arăta mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi unde se află cricul pe un Volkswagen Transporter și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volkswagen Transporter?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferite tipuri de jack care există. Într-adevăr, cu toate acestea, în general, majoritatea Volkswagen Transporter vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volkswagen Transporter : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, este determinat în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este situat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volkswagen Transporter : Utilizează un proces exact similar cu cricul văzut mai sus, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridicați o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volkswagen Transporter : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și este de obicei furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Transporter 6?

.

Unde este cricul la Volkswagen Transporter?

Vom începe acum partea care cu siguranță v-a făcut să ajungeți la acest articol, unde este cricul la un Volkswagen Transporter? Poate părea simplu, dar în funcție de producția și modelul autovehiculului, locația cricului nu este similară. Rețineți că majoritatea vehiculelor Volkswagen Transporter sunt dotate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți în schimb un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai ți-ai cumpărat Volkswagen Transporter sau ai fost împrumutat unul sau îl închiriezi, s-ar putea să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și de finisajul Volkswagen Transporter:

  • Cea mai generală poziție pentru un cric este în portbagajul Volkswagen Transporter-ului tău. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volkswagen Transporter este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei gasi sub portbagaj, de obicei va trebui sa desurubati o piulita pentru a o putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la un Volkswagen Transporter?

În cele din urmă, vă vom arăta destul de repede cum să utilizați cricul pe Volkswagen Transporter. Dacă este să vă înlocuiți roata sau să înlocuiți plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter, procedura rămâne similară. Această procedură poate părea dificilă, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volkswagen Transporter, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, de obicei veți găsi o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volkswagen Transporter-ul, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de la sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cum să deconectez bateria la Volkswagen Transporter 4?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector