Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Volkswagen Transporter 6?

În acest articol, vom aborda un subiect care poate fi de folos tuturor. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volkswagen Transporter 6 este fundamentală. Într-adevăr, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, prin urmare, să înlocuiți o roată, sau să accesați elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vă vom arăta mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi unde se află cricul pe un Volkswagen Transporter 6 și, în cele din urmă, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volkswagen Transporter 6?

Așa că începem conținutul nostru cu diferite tipuri de mufe care există. Într-adevăr, deși în general majoritatea Volkswagen Transporter 6 vor fi echipate cu același tip de cric, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volkswagen Transporter 6 : Primul tip de cric, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este situat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volkswagen Transporter 6 : Utilizează un principiu exact similar cu cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil, care poate ridicați o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volkswagen Transporter 6 : Această formă de cric nu este echipament standard pe mașini și este de obicei furnizată doar cu un model premium sau cumpărată în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum să actualizez GPS-ul pe Volkswagen Transporter?

.

Unde este cricul la Volkswagen Transporter 6?

Vom începe acum partea care cu siguranță te-a făcut să ajungi la această postare, unde este cricul la un Volkswagen Transporter 6? Ar putea părea foarte ușor, dar în funcție de producția și modelul autovehiculului, locația cricului nu este similară. Rețineți că majoritatea mașinilor Volkswagen Transporter 6 sunt echipate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Dacă tocmai ți-ai cumpărat Volkswagen Transporter 6 sau ai fost împrumutat unul sau îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și finisajul Volkswagen Transporter 6:

  • Poziția cea mai de bază pentru un cric este în portbagajul Volkswagen Transporter 6. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volkswagen Transporter 6 este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la un Volkswagen Transporter 6?

În cele din urmă, vă vom arăta destul de repede cum să utilizați cricul pe Volkswagen Transporter 6. Dacă este să vă înlocuiți roata sau să înlocuiți plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 6, procedura rămâne similară. Această procedură poate părea dificilă, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volkswagen Transporter 6, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, veți descoperi în general o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volkswagen Transporter 6, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cum se transformă un Volkswagen Transporter 2 cu 4 locuri într-un cu 5 locuri?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector