Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Volkswagen Transporter 5?

În această postare, vom trata un subiect care poate fi de folos tuturor. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volkswagen Transporter 5 este esential. De fapt, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, în consecință, să schimbați o roată, sau să accesați elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Volkswagen Transporter 5 și, în final, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volkswagen Transporter 5?

Așa că începem conținutul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, cu toate acestea, în general, majoritatea Volkswagen Transporter 5 vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volkswagen Transporter 5 : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are doar un braț articulat care este poziționat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volkswagen Transporter 5 : Folosește un proces exact similar cu cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, pe de altă parte, folosirea unui braț dublu va permite să avem un sistem mai stabil. cric care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volkswagen Transporter 5 : Această formă de cric nu este echipament standard pentru mașini și, de obicei, este doar furnizată cu un model premium sau cumpărată în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai puțin complicat de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Volkswagen Transporter 6?

.

Unde este cricul la Volkswagen Transporter 5?

Vom începe acum partea care te-a făcut cu siguranță să ajungi la această postare, unde este cricul la un Volkswagen Transporter 5? Poate părea simplu, dar pe baza producției și modelului autovehiculului, locația cricului nu este similară. Fiți conștienți de faptul că majoritatea mașinilor Volkswagen Transporter 5 sunt montate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți în schimb un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai v-ați cumpărat Volkswagen Transporter 5 sau ați fost împrumutat unul sau îl închiriați, este posibil să nu aveți aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații s-ar putea schimba în funcție de an și finisajul Volkswagen Transporter 5:

  • Cea mai generală poziție pentru un cric este în portbagajul Volkswagen Transporter 5. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volkswagen Transporter 5 este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la un Volkswagen Transporter 5?

În cele din urmă, vă vom explica rapid cum să utilizați cricul pe Volkswagen Transporter 5. Dacă este să vă schimbați roata sau să schimbați plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 5, procedura rămâne similară. Această procedură poate părea dificilă, dar trebuie doar să urmați câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volkswagen Transporter 5, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, veți descoperi în general o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volkswagen Transporter 5, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Volkswagen Transporter 6?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector