Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Volkswagen Transporter 4?

În acest articol, vom trata un subiect care ne poate fi de folos tuturor. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volkswagen Transporter 4 este fundamentală. De fapt, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, în consecință, să înlocuiți o roată, sau să accesați componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână, de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom descrie mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Volkswagen Transporter 4 și, în final, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volkswagen Transporter 4?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferitele tipuri de jack care există. De fapt, cu toate acestea, în general, majoritatea Volkswagen Transporter 4 vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volkswagen Transporter 4 : Primul tip de cric, cel mai tradițional și cel mai ieftin dintre toate, se află în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este poziționat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volkswagen Transporter 4 : Folosește exact același principiu de bază ca și cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru ridicarea cricului și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volkswagen Transporter 4 : Această formă de cric nu este echipament standard pe vehicule și, de obicei, este furnizată doar cu un model premium sau cumpărată în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai simplu de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Transporter-ul meu?

.

Unde este cricul la Volkswagen Transporter 4?

Vom începe acum partea care cu siguranță v-a făcut să ajungeți la acest conținut, unde este cricul la un Volkswagen Transporter 4? Ar putea părea simplu, dar pe baza producției și modelului autovehiculului, locația cricului nu este aceeași. Fiți conștienți de faptul că majoritatea mașinilor Volkswagen Transporter 4 sunt montate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Volkswagen Transporter 4 sau ai fost împrumutat unul sau îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și finisajul Volkswagen Transporter 4:

  • Poziția cea mai de bază pentru un cric este în portbagajul Volkswagen Transporter 4. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volkswagen Transporter 4 este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei gasi sub portbagaj, in cele mai multe cazuri va trebui sa desurubati o piulita pentru a o putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la un Volkswagen Transporter 4?

În cele din urmă, vom descrie destul de repede cum să utilizați cricul pe Volkswagen Transporter 4. Fie că este vorba de înlocuirea roții sau de plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 4, procesul rămâne același. Acest proces poate părea complex, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volkswagen Transporter 4, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, veți găsi în cele mai multe cazuri o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volkswagen Transporter 4, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Volkswagen Transporter 5, ce să fac?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector