Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Volkswagen Touran 3?

În acest articol, vom trata un subiect care poate fi de folos celor mai mulți dintre noi. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volkswagen Touran 3 este important. Într-adevăr, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, în consecință, să înlocuiți o roată, sau să accesați elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom descrie mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Volkswagen Touran 3 și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volkswagen Touran 3?

Așa că începem conținutul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. Într-adevăr, cu toate acestea, în general, majoritatea Volkswagen Touran 3 vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volkswagen Touran 3 : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este situat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volkswagen Touran 3 : Folosește un proces exact similar cu cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridicați o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volkswagen Touran 3 : Această formă de cric nu este echipament standard pe vehicule și este de obicei furnizată doar cu un model premium sau cumpărată în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Touran 2 al meu?

.

Unde este cricul la Volkswagen Touran 3?

Vom începe acum partea care cu siguranță te-a făcut să ajungi la această postare, unde este cricul la un Volkswagen Touran 3? Poate părea foarte ușor, dar în funcție de marca și modelul mașinii, locația cricului nu este similară. Fiți conștienți de faptul că majoritatea mașinilor Volkswagen Touran 3 sunt furnizate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Dacă tocmai ți-ai cumpărat Volkswagen Touran 3 sau ai fost împrumutat unul sau îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și finisajul Volkswagen Touran 3:

  • Cea mai obișnuită poziție pentru un cric este în portbagajul Volkswagen Touran 3. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volkswagen Touran 3 este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei localiza sub portbagaj, in cele mai multe cazuri va trebui sa desurubati o piulita pentru a o putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la un Volkswagen Touran 3?

În cele din urmă, vă vom descrie destul de repede cum să utilizați cricul pe Volkswagen Touran 3. Dacă este să vă înlocuiți roata sau să înlocuiți plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran 3, procesul rămâne similar. Acest proces poate părea complex, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volkswagen Touran 3, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub mașină la nivelul caroseriei, veți localiza în cele mai multe cazuri o crestătură pentru a-l poziționa în locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volkswagen Touran 3, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat la Volkswagen Touran 2?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию