Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Volkswagen Touran 2?

În acest articol, vom vorbi despre o temă care ne poate fi de folos tuturor. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volkswagen Touran 2 este necesar. Într-adevăr, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, în consecință, să înlocuiți o roată, sau să accesați componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Volkswagen Touran 2 și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volkswagen Touran 2?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferitele tipuri de jack care există. Într-adevăr, cu toate acestea, în general, majoritatea Volkswagen Touran 2 vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volkswagen Touran 2 : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modelele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are doar un braț articulat care este plasat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volkswagen Touran 2 : Folosește exact același principiu ca și cricul văzut mai sus, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul, și deșurubarea pentru a-l coborî, totuși utilizarea unui braț dublu va permite să avem un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volkswagen Touran 2 : Acest tip de cric nu este echipament standard pe mașini și este de obicei doar furnizat cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai simplu de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată la Volkswagen Touran?

.

Unde este cricul la Volkswagen Touran 2?

Vom începe acum partea care te-a făcut cu siguranță să ajungi la această postare, unde este cricul la un Volkswagen Touran 2? Ar putea părea simplu, dar pe baza producției și modelului autovehiculului, locația cricului nu este aceeași. Rețineți că majoritatea mașinilor Volkswagen Touran 2 sunt livrate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Volkswagen Touran 2 sau ai fost împrumutat unul sau îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și finisajul Volkswagen Touran 2:

  • Poziția cea mai de bază pentru un cric este în portbagajul Volkswagen Touran 2. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volkswagen Touran 2 este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, in cele mai multe cazuri va trebui sa desurubati o piulita pentru a o putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la un Volkswagen Touran 2?

În cele din urmă, vă vom explica rapid cum să utilizați cricul pe Volkswagen Touran 2. Fie că este vorba de înlocuirea roții sau de plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran 2, procesul rămâne același. Acest proces poate părea dificil, dar trebuie doar să urmați câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volkswagen Touran 2, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, veți descoperi în cele mai multe cazuri o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volkswagen Touran 2, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Ecranul tactil Volkswagen Touran nu funcționează

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector