Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Toyota Land Cruiser Serie 120?

În această postare, vom vorbi despre o temă care ne poate fi de folos tuturor. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Toyota Land Cruiser Serie 120 este necesar. Într-adevăr, fără cric, nu vei avea capacitatea de a-ți ridica mașina și, în consecință, de a înlocui o roată, sau, de a accesa componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Toyota Land Cruiser Serie 120 și, în cele din urmă, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Toyota Land Cruiser Serie 120?

Așa că începem conținutul nostru cu diferite tipuri de mufe care există. Într-adevăr, cu toate acestea, în general, majoritatea Toyota Land Cruiser Serie 120 vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Toyota Land Cruiser Serie 120 : Primul tip de cric, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, este determinat în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este plasat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Toyota Land Cruiser Serie 120 : Folosește exact același proces ca și cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, pe de altă parte, utilizarea unui braț dublu va permite cric stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Toyota Land Cruiser Serie 120 : Acest tip de cric nu este echipament standard pe mașini și este de obicei furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai simplu de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Problemă cu injecția Toyota Land Cruiser Serie 120, ce să faci?

.

Unde este cricul la Toyota Land Cruiser Serie 120?

Vom începe acum partea care cu siguranță te-a făcut să ajungi la acest articol, unde este cricul la un Toyota Land Cruiser Serie 120? Ar putea părea simplu, dar pe baza produsului și modelului mașinii, locația cricului nu este aceeași. Rețineți că majoritatea mașinilor Toyota Land Cruiser Serie 120 sunt dotate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți în schimb un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai ți-ai cumpărat Toyota Land Cruiser Serie 120 sau ai fost împrumutat unul sau îl închiriezi, s-ar putea să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații ar putea fi înlocuite în funcție de an și finisajul Toyota Land Cruiser Serie 120:

  • Cea mai generală locație pentru un cric este în portbagajul Toyota Land Cruiser Serie 120. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Toyota Land Cruiser Serie 120 este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea capacitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul pe un Toyota Land Cruiser Serie 120?

În cele din urmă, vă vom explica rapid cum să utilizați cricul pe Toyota Land Cruiser Serie 120. Dacă este să vă înlocuiți roata sau să înlocuiți plăcuțele de frână ale Toyota Land Cruiser Serie 120, procedura rămâne aceeași. Această procedură poate părea dificilă, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Toyota Land Cruiser Serie 120, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub mașină la nivelul caroseriei, veți descoperi în general o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Toyota Land Cruiser Serie 120, nu vă deranjați să o faceți prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Toyota Land Cruiser Serie 120?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Toyota Land Cruiser Serie 120, aruncați o privire la categoria Toyota Land Cruiser Serie 120.

Legătura cu publicația principală