Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Toyota Aygo 2?

În această postare, vom vorbi despre un subiect care ne poate fi de folos tuturor. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe o Toyota Aygo 2 este fundamentală. De fapt, fără cric, nu veți avea capacitatea de a vă ridica mașina și, prin urmare, de a înlocui o roată, sau de a accesa elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână, de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe o Toyota Aygo 2 și, în cele din urmă, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Toyota Aygo 2?

Așa că începem articolul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, deși, în general, majoritatea Toyota Aygo 2 vor fi echipate cu același tip de cric, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Toyota Aygo 2 : Primul tip de cric, cel mai tradițional și cel mai ieftin dintre toate, se află în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este plasat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Toyota Aygo 2 : Folosește un proces exact similar cu cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridicați o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Toyota Aygo 2 : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și este de obicei furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai simplu de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum să deconectez bateria la Toyota Aygo 2?

.

Unde este cricul la Toyota Aygo 2?

Vom începe acum partea care cu siguranță te-a făcut să ajungi la acest conținut, unde este cricul la o Toyota Aygo 2? Poate părea de bază, dar pe baza mărcii și modelului autovehiculului, locația cricului nu este similară. Rețineți că majoritatea vehiculelor Toyota Aygo 2 sunt livrate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți în schimb un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai ți-ai cumpărat Toyota Aygo 2 sau ai fost împrumutat unul sau îl închiriezi, s-ar putea să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații ar putea fi înlocuite în funcție de an și finisajul Toyota Aygo 2:

  • Cea mai generală poziție pentru un cric este în portbagajul Toyota Aygo 2. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Toyota Aygo 2 este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei gasi sub portbagaj, in cele mai multe cazuri va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea posibilitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la o Toyota Aygo 2?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să utilizați cricul la Toyota Aygo 2. Dacă este să vă înlocuiți roata sau să înlocuiți plăcuțele de frână ale Toyota Aygo 2, procesul rămâne similar. Acest proces poate părea complex, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Toyota Aygo 2, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, veți găsi în cele mai multe cazuri o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Toyota Aygo 2, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Toyota Aygo, ce să fac?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Toyota Aygo 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Toyota Aygo 2.

Legătura cu publicația principală