Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Seat Tarraco?

În acest articol, vom aborda un subiect care poate fi de folos celor mai mulți dintre noi. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Seat Tarraco este esential. Într-adevăr, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, prin urmare, să înlocuiți o roată, sau să accesați elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Seat Tarraco și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Seat Tarraco?

Așa că începem articolul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. Într-adevăr, deși în general majoritatea Seat Tarraco vor fi echipate cu același tip de cric, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Seat Tarraco : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este plasat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Seat Tarraco : Folosește un proces exact similar cu cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridicați o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Seat Tarraco : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și, de obicei, este furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai puțin complicate de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Seat Tarraco?

.

Unde este cricul pe Seat Tarraco?

Vom începe acum partea care te-a făcut cu siguranță să ajungi la această postare, unde este cricul la un Seat Tarraco? Poate părea foarte ușor, dar pe baza produsului și modelului mașinii, locația cricului nu este similară. Rețineți că majoritatea mașinilor Seat Tarraco sunt furnizate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți în schimb un spray rezistent la perforare sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Seat Tarraco, fie că ai fost împrumutat, fie că îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și finisajul Seat Tarraco:

  • Cea mai simplă locație pentru un cric este în portbagajul Seat-ului tău Tarraco. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Seat Tarraco este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, de obicei va trebui sa desurubati o piulita pentru a putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul pe un Seat Tarraco?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să utilizați cricul pe Seat Tarraco. Fie că este vorba de înlocuirea roții tale sau de înlocuirea plăcuțelor de frână ale Seat-ului tău Tarraco, procedura rămâne similară. Această procedură poate părea dificilă, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Seat-ul Tarraco, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub mașină la nivelul caroseriei, de obicei veți descoperi o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Seat Tarraco, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Seat Tarraco?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Seat Tarraco, nu ezitați să consultați categoria noastră Seat Tarraco.

Legătura cu publicația principală