Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Mercury Grand Marquis?

În acest articol, vom vorbi despre un subiect care ne poate fi de folos tuturor. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Mercury Grand Marquis este important. De fapt, fără cric, nu veți avea capacitatea de a vă ridica mașina și, prin urmare, de a schimba o roată, sau de a accesa componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vă vom arăta mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi unde se află cricul pe un Mercury Grand Marquis și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Mercury Grand Marquis?

Așa că începem conținutul nostru cu diferite tipuri de mufe care există. De fapt, cu toate acestea, în general, majoritatea Mercury Grand Marquis vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Mercury Grand Marquis : Primul tip de cric, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, este determinat în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este poziționat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Mercury Grand Marquis : Folosește exact același principiu ca și cricul văzut mai sus, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Mercury Grand Marquis : Acest tip de cric nu este echipament standard pe mașini și, de obicei, este furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai puțin complicat de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Mercury Grand Marquis

.

Unde este cricul pe Mercury Grand Marquis?

Vom începe acum partea care cu siguranță v-a făcut să ajungeți la acest conținut, unde este cricul pe un Mercury Grand Marquis? Poate părea foarte ușor, dar în funcție de marca și modelul mașinii, locația cricului nu este aceeași. Rețineți că majoritatea mașinilor Mercury Grand Marquis sunt echipate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai v-ați cumpărat Mercury Grand Marquis sau vi s-a împrumutat unul sau îl închiriați, este posibil să nu aveți aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații se pot schimba în funcție de an și finisajul Mercury Grand Marquis:

  • Poziția cea mai de bază pentru un cric este în portbagajul Mercury Grand Marquis. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Mercury Grand Marquis este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea capacitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul pe un Mercury Grand Marquis?

În cele din urmă, vă vom arăta rapid cum să utilizați cricul pe Mercury Grand Marquis. Dacă este să vă schimbați roata sau să schimbați plăcuțele de frână ale Mercury Grand Marquis, procedura rămâne aceeași. Această procedură poate părea dificilă, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Mercury Grand Marquis, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub mașină la nivelul caroseriei, veți descoperi în general o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Mercury Grand Marquis, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Scaunul a blocat Mercury Grand Marquis pe poziție

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Mercury Grand Marquis, aruncați o privire la categoria Mercury Grand Marquis.

Legătura cu publicația principală