Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Mercedes Benz GLA Class?

În acest articol, vom vorbi despre o temă care poate fi de folos tuturor. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Mercedes Benz GLA Class este esential. Într-adevăr, fără cric, nu veți avea capacitatea de a vă ridica mașina și, prin urmare, de a schimba o roată, sau, de a accesa componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Mercedes Benz GLA Class și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Mercedes Benz GLA Class?

Așa că începem conținutul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. Într-adevăr, deși în general majoritatea Mercedes Benz GLA Class vor fi echipate cu același tip de cric, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Mercedes Benz GLA Class : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este poziționat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Mercedes Benz Clasa GLA : Folosește un principiu exact similar cu cricul văzut mai sus, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, pe de altă parte, folosirea unui braț dublu va permite o mai stabilă. cric care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Mercedes Benz Clasa GLA : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și, de obicei, este furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum se deschide Mercedes Benz GLA Class cu o baterie descărcată?

.

Unde este cricul la Mercedes Benz GLA Class?

Vom începe acum partea care cu siguranță v-a făcut să ajungeți la acest conținut, unde este cricul la un Mercedes Benz GLA Class? Poate părea foarte ușor, dar în funcție de marca și modelul mașinii, locația cricului nu este similară. Rețineți că majoritatea vehiculelor Mercedes Benz GLA Class sunt echipate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Mercedes Benz GLA Class sau ai fost împrumutat unul, fie că îl închiriezi, s-ar putea să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații se pot schimba în funcție de an și finisajul Mercedes Benz GLA Class:

  • Cea mai obișnuită locație pentru un cric este în portbagajul Mercedes Benz GLA Class. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Mercedes Benz GLA Class este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei localiza sub portbagajul tau, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea posibilitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul pe un Mercedes Benz GLA Class?

În cele din urmă, vă vom explica rapid cum să utilizați cricul pe Mercedes Benz GLA Class. Fie că este vorba de a vă schimba roata sau de a schimba plăcuțele de frână ale Mercedes Benz GLA Class, procedura rămâne similară. Această procedură poate părea dificilă, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Mercedes Benz GLA Class, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub mașină la nivelul caroseriei, în general veți localiza o crestătură pentru a-l poziționa în locul potrivit.
  • Ridicați-vă Mercedes Benz GLA Class, nu vă deranjați să o faceți prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului de pe Mercedes Gla?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Mercedes Benz GLA Class, accesați categoria noastră Mercedes Benz GLA Class.

Legătura cu publicația principală