Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Jeep Cherokee?

În acest articol, vom vorbi despre un subiect care poate fi de folos tuturor. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Jeep Cherokee este fundamentală. De fapt, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, în consecință, să schimbați o roată, sau să accesați elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vă vom arăta mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi unde se află cricul pe un Jeep Cherokee și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Jeep Cherokee?

Așa că începem conținutul nostru cu diferite tipuri de mufe care există. De fapt, cu toate acestea, în general, majoritatea Jeep Cherokee vor fi echipate cu același tip de cric, există încă diferite stiluri cu diferite utilizări, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Jeep Cherokee : Primul tip de cric, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, este determinat în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este situat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Jeep Cherokee : Folosește exact același principiu de bază ca cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil. care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Jeep Cherokee : Această formă de cric nu este echipament standard pe mașini și, de obicei, este furnizată doar cu un model premium sau cumpărată în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat la Jeep Cherokee?

.

Unde este cricul la Jeep Cherokee?

Vom începe acum partea care te-a făcut cu siguranță să ajungi la acest conținut, unde este cricul la un Jeep Cherokee? Ar putea părea simplu, dar, în funcție de producția și modelul mașinii, locația cricului nu este aceeași. Fiți conștienți de faptul că majoritatea vehiculelor Jeep Cherokee sunt dotate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți în schimb un spray rezistent la perforare sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Jeep Cherokee, fie că ai fost împrumutat, fie că îl închiriezi, s-ar putea să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații s-ar putea schimba în funcție de an și de finisajul Jeep Cherokee:

  • Cea mai generală poziție pentru un cric este în portbagajul Jeep-ului dvs. Cherokee. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Jeep Cherokee este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, de obicei va trebui sa desurubati o piulita pentru a putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la un Jeep Cherokee?

În cele din urmă, vă vom arăta destul de repede cum să utilizați cricul pe Jeep Cherokee. Fie că este vorba de a vă schimba roata sau de a schimba plăcuțele de frână ale Jeepului dvs. Cherokee, procesul rămâne același. Acest proces poate părea complex, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Jeep Cherokee, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub mașină la nivelul caroseriei, de obicei veți descoperi o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Jeep-ul Cherokee, nu vă deranjați să o faceți prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Jeep Cherokee?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Jeep Cherokee, nu ezitați să consultați categoria noastră Jeep Cherokee.

Legătura cu publicația principală