Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Isuzu D-Max?

În această postare, vom aborda un subiect care poate fi de folos tuturor. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind where the jack is on a Isuzu D-Max este important. De fapt, fără cric, nu veți avea capacitatea de a vă ridica mașina și, prin urmare, de a înlocui o roată, sau de a accesa componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână, de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Isuzu D-Max și, în final, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Isuzu D-Max?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferitele tipuri de jack care există. De fapt, deși în general, majoritatea Isuzu D-Max vor fi echipate cu același tip de mufă, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Isuzu D-Max : Primul tip de cric, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are doar un braț articulat care este plasat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Isuzu D-Max : Folosește un principiu de bază exact similar cu cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • The hydraulic jack for Isuzu D-Max : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și este de obicei doar prevăzut cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum se tracta Isuzu D-Max?

.

Unde este cricul la Isuzu D-Max?

Vom începe acum partea care cu siguranță te-a făcut să ajungi la această postare, unde este mufa la un Isuzu D-Max? Ar putea părea foarte ușor, dar în funcție de producția și modelul mașinii, locația cricului nu este similară. Fiți conștienți de faptul că majoritatea vehiculelor Isuzu D-Max sunt furnizate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți în schimb un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai v-ați cumpărat Isuzu D-Max sau vi s-a împrumutat unul sau îl închiriați, este posibil să nu aveți aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și de finisajul Isuzu D-Max:

  • Cea mai comună locație pentru un cric este în portbagajul Isuzu D-Max. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Last possible location for the jack on your Isuzu D-Max is under your car. Daca mai ai roata de rezerva o vei localiza sub portbagaj, in cele mai multe cazuri va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea posibilitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește mufa pe un Isuzu D-Max?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să utilizați mufa pe Isuzu D-Max. Dacă este să vă înlocuiți roata sau să înlocuiți plăcuțele de frână ale Isuzu D-Max, procesul rămâne similar. Acest proces poate părea complex, dar trebuie doar să urmați câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Isuzu D-Max, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub mașină la nivelul caroseriei, veți localiza în cele mai multe cazuri o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Isuzu D-Max, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Lumină portocalie Isuzu D-Max care rămâne aprinsă

Dacă mai aveți întrebări despre Isuzu D-Max, nu ezitați să consultați categoria noastră Isuzu D-Max.

Legătura cu publicația principală