Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Dodge Challenger?

În acest articol, vom vorbi despre un subiect care ne poate fi de folos tuturor. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Dodge Challenger este necesar. De fapt, fără cric, nu veți avea capacitatea de a vă ridica mașina și, prin urmare, de a schimba o roată, sau de a accesa componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână, de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Dodge Challenger și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Dodge Challenger?

Așa că începem conținutul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, deși, în general, majoritatea Dodge Challenger vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Dodge Challenger : Primul tip de cric, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este poziționat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Dodge Challenger : Folosește exact același principiu de bază ca și cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru ridicarea cricului și deșurubarea pentru a-l coborî, totuși utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Dodge Challenger : Acest tip de cric nu este echipament standard la mașini și este de obicei furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai simplu de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Unde să găsiți o siguranță pentru luminile de parcare pe Dodge Challenger?

.

Unde este cricul pe Dodge Challenger?

Vom începe acum partea care te-a făcut absolut să ajungi la această postare, unde este cricul la un Dodge Challenger? Poate părea simplu, dar în funcție de marca și modelul autovehiculului, locația cricului nu este aceeași. Rețineți că majoritatea mașinilor Dodge Challenger sunt instalate cu un cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray rezistent la perforare sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Dodge Challenger-ul, fie că ai fost împrumutat, fie că îl închiriezi, s-ar putea să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații s-ar putea schimba în funcție de an și de finisajul Dodge Challenger:

  • Locația cea mai de bază pentru un cric este în portbagajul Dodge Challenger-ului tău. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Dodge Challenger este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, de obicei va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea capacitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul pe un Dodge Challenger?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să utilizați cricul pe Dodge Challenger. Fie că este vorba de a vă schimba roata sau de a schimba plăcuțele de frână ale lui Dodge Challenger, procedura rămâne aceeași. Această procedură poate părea complexă, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Dodge Challenger-ul, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, de obicei veți descoperi o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Dodge Challenger-ul, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Dodge Challenger-ul meu?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Dodge Challenger, aruncați o privire la categoria Dodge Challenger.

Legătura cu publicația principală