Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Chrysler Town & Country?

În această postare, vom vorbi despre un subiect care poate fi de folos tuturor. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Chrysler Town & Country este fundamentală. De fapt, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, prin urmare, să înlocuiți o roată, sau să accesați elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vă vom arăta mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi unde se află cricul pe un Chrysler Town & Country și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Chrysler Town & Country?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferitele tipuri de jack care există. De fapt, totuși, în general, majoritatea Chrysler Town & Country vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Chrysler Town & Country : Primul tip de cric, cel mai tradițional și cel mai ieftin dintre toate, se află în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este poziționat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Chrysler Town & Country : Folosește exact același principiu ca și cricul văzut mai sus, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul, și deșurubarea pentru a-l coborî, totuși utilizarea unui braț dublu va permite să avem un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Chrysler Town & Country : Acest tip de cric nu este echipament standard la mașini și este de obicei furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Chrysler Town & Country care nu mai accelerează

.

Unde este cricul pe Chrysler Town & Country?

Vom începe acum partea care te-a făcut absolut să ajungi la această postare, unde este cricul la un Chrysler Town & Country? Poate părea simplu, dar în funcție de marca și modelul autovehiculului, locația cricului nu este aceeași. Rețineți că majoritatea mașinilor Chrysler Town & Country sunt dotate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai v-ați cumpărat Chrysler Town & Country sau vi s-a împrumutat unul sau îl închiriați, este posibil să nu aveți aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și finisajul Chrysler Town & Country:

  • Poziția cea mai de bază pentru un cric este în portbagajul lui Chrysler Town & Country. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Chrysler Town & Country este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei localiza sub portbagajul tau, de obicei va trebui sa desurubati o piulita pentru a o putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul pe un Chrysler Town & Country?

În cele din urmă, vă vom arăta rapid cum să utilizați cricul pe Chrysler Town & Country. Dacă este să vă înlocuiți roata sau să înlocuiți plăcuțele de frână ale Chrysler Town & Country, procesul rămâne același. Acest proces poate părea complex, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Chrysler Town & Country, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, de obicei veți localiza o crestătură pentru a-l poziționa în locul potrivit.
  • Ridicați-vă Chrysler Town & Country, nu vă deranjați să o faceți prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Lampa de frână Chrysler Town & Country rămâne aprinsă, ce să faci?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Chrysler Town & Country, nu ezitați să consultați categoria noastră Chrysler Town & Country.

Legătura cu publicația principală