Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Alfa Romeo 159?

În această postare, vom trata un subiect care poate fi de folos celor mai mulți dintre noi. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe o Alfa Romeo 159 este necesar. Într-adevăr, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, în consecință, să înlocuiți o roată, sau să accesați elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom descrie mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe o Alfa Romeo 159 și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Alfa Romeo 159?

Așa că începem articolul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, deși în general majoritatea Alfa Romeo 159 vor fi echipate cu același tip de cric, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Alfa Romeo 159 : Primul tip de cric, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modelele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are doar un braț articulat care este situat sub mașină pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Alfa Romeo 159 : Folosește un principiu exact similar cu cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, pe de altă parte, folosirea unui braț dublu va permite să avem o mai stabilă. cric care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Alfa Romeo 159 : Acest tip de cric nu este echipament standard la mașini și este de obicei doar prevăzut cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Alfa Romeo 159?

.

Unde este cricul la Alfa Romeo 159?

Vom începe acum partea care te-a făcut absolut să ajungi la această postare, unde este cricul la o Alfa Romeo 159? Poate părea simplu, dar pe baza produsului și modelului mașinii, locația cricului nu este similară. Rețineți că majoritatea mașinilor Alfa Romeo 159 sunt dotate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Alfa Romeo 159, fie că ai fost împrumutat, fie că îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și finisajul Alfa Romeo 159:

  • Cea mai comună locație pentru un cric este în portbagajul Alfa Romeo 159. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Alfa Romeo 159 este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei localiza sub portbagaj, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a o putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la o Alfa Romeo 159?

În cele din urmă, vă vom descrie rapid cum să utilizați cricul pe Alfa Romeo 159 dumneavoastră. Fie că este vorba de înlocuirea roții sau de plăcuțele de frână ale Alfa Romeo 159, procesul rămâne similar. Acest proces poate părea dificil, dar trebuie doar să urmați câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Alfa Romeo 159, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub mașină la nivelul caroseriei, în general veți localiza o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Alfa Romeo 159, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Alfa Romeo 159?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Alfa Romeo 159, aruncați o privire la categoria Alfa Romeo 159.

Legătura cu publicația principală