Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul pe Acura RDX?

În această postare, vom aborda un subiect care poate fi de folos celor mai mulți dintre noi. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Acura RDX este esential. De fapt, fără cric, nu veți avea capacitatea de a vă ridica mașina și, în consecință, de a schimba o roată, sau de a accesa elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vă vom arăta mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi unde se află cricul pe un Acura RDX și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Acura RDX?

Așa că începem articolul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, deși, în general, majoritatea Acura RDX vor fi echipate cu același tip de cric, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Acura RDX : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, este determinat în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este plasat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Acura RDX : Folosește exact același principiu ca și cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Acura RDX : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și, de obicei, este furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai simplu de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Acura RDX?

.

Unde este cricul la Acura RDX?

Vom începe acum partea care cu siguranță v-a făcut să ajungeți la acest articol, unde este cricul la un Acura RDX? Poate părea simplu, dar în funcție de producția și modelul mașinii, locația cricului nu este aceeași. Rețineți că majoritatea mașinilor Acura RDX sunt dotate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți în schimb un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai v-ați cumpărat Acura RDX sau vi s-a împrumutat unul sau îl închiriați, este posibil să nu aveți aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații se pot schimba în funcție de an și finisajul Acura RDX:

  • Cea mai comună locație pentru un cric este în portbagajul Acura RDX. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Acura RDX este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei localiza sub portbagajul tau, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea posibilitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la un Acura RDX?

În cele din urmă, vă vom arăta destul de repede cum să utilizați cricul pe Acura RDX. Dacă este să vă schimbați roata sau să schimbați plăcuțele de frână ale Acura RDX, procedura rămâne aceeași. Această procedură poate părea dificilă, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Acura RDX, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub mașină la nivelul caroseriei, în general veți localiza o crestătură pentru a-l poziționa în locul potrivit.
  • Ridicați-vă Acura RDX, nu vă deranjați să o faceți prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei inci de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Becul de ulei Acura RDX care rămâne aprins

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Acura RDX, aruncați o privire la categoria Acura RDX.

Legătura cu publicația principală