Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul la Volvo XC90?

În acest articol, vom vorbi despre un subiect care ne poate fi de folos tuturor. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volvo XC90 este esential. De fapt, fără cric, nu veți avea capacitatea de a vă ridica mașina și, prin urmare, de a înlocui o roată, sau de a accesa elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână, de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom descrie mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Volvo XC90 și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volvo XC90?

Așa că începem conținutul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, cu toate acestea, în general, majoritatea Volvo XC90 vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volvo XC90 : Primul tip de mufă, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, se află în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are doar un braț articulat care este plasat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volvo XC90 : Folosește exact același principiu de bază ca cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite un cric mai stabil. care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volvo XC90 : Această formă de cric nu este echipament standard pe vehicule și, de obicei, este doar furnizată cu un model premium sau cumpărată în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai puțin dificil de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volvo XC90?

.

Unde este cricul la Volvo XC90?

Vom începe acum partea care te-a făcut cu siguranță să ajungi la această postare, unde este mufa la un Volvo XC90? Poate părea foarte ușor, dar în funcție de producția și modelul autovehiculului, locația cricului nu este aceeași. Rețineți că majoritatea mașinilor Volvo XC90 sunt furnizate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai v-ați cumpărat Volvo XC90 sau vi s-a împrumutat unul sau îl închiriați, este posibil să nu aveți aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și de finisajul Volvo XC90:

  • Cea mai generală locație pentru un cric este în portbagajul Volvo XC90. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volvo XC90 este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei gasi sub portbagaj, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea capacitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește mufa pe un Volvo XC90?

În cele din urmă, vom descrie destul de rapid cum să utilizați cricul la Volvo XC90. Dacă este să vă înlocuiți roata sau să înlocuiți plăcuțele de frână ale Volvo XC90, procedura rămâne aceeași. Această procedură poate părea dificilă, dar trebuie doar să urmați câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volvo XC90, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, în general veți găsi o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volvo XC90, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei inci de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă la Volvo XC90, ce să fac?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo XC90, accesați categoria noastră Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector