Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul la Volkswagen Touran?

În această postare, vom aborda un subiect care poate fi de folos celor mai mulți dintre noi. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volkswagen Touran este important. Într-adevăr, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, prin urmare, să schimbați o roată, sau să accesați componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vă vom arăta mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi unde se află cricul la un Volkswagen Touran și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volkswagen Touran?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferite tipuri de jack care există. Într-adevăr, cu toate acestea, în general, majoritatea Volkswagen Touran vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volkswagen Touran : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, este determinat în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are doar un braț articulat care este poziționat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volkswagen Touran : Folosește un principiu de bază exact similar cu cel văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volkswagen Touran : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și, de obicei, este doar prevăzut cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volkswagen Touran 2, ce să faci?

.

Unde este cricul la Volkswagen Touran?

Vom începe acum partea care te-a făcut cu siguranță să ajungi la acest articol, unde este cricul la un Volkswagen Touran? Poate părea foarte ușor, dar pe baza mărcii și modelului autovehiculului, locația cricului nu este similară. Rețineți că majoritatea autovehiculelor Volkswagen Touran sunt livrate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai ți-ai cumpărat Volkswagen Touran sau ai fost împrumutat unul sau îl închiriezi, s-ar putea să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații se pot schimba în funcție de an și finisajul Volkswagen Touran:

  • Poziția cea mai de bază pentru un cric este în portbagajul Volkswagen Touran. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din partea dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volkswagen Touran este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei gasi sub portbagaj, in cele mai multe cazuri va trebui sa desurubati o piulita pentru a o putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la un Volkswagen Touran?

În cele din urmă, vă vom arăta rapid cum să utilizați cricul la Volkswagen Touran. Dacă este să vă schimbați roata sau să schimbați plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran, procedura rămâne similară. Această procedură poate părea complexă, dar trebuie doar să urmați câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volkswagen Touran, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, veți găsi în cele mai multe cazuri o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volkswagen Touran, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Touran 3?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector