Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul la Volkswagen Touareg?

În acest articol, vom vorbi despre o temă care poate fi de folos celor mai mulți dintre noi. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volkswagen Touareg este necesar. De fapt, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, în consecință, să înlocuiți o roată, sau să accesați elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vom descrie mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Volkswagen Touareg și, în sfârșit, cum să folosiți cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volkswagen Touareg?

Așa că începem articolul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, deși, în general, majoritatea Volkswagen Touareg vor fi echipate cu același tip de cric, există totuși diferite stiluri cu diferite utilizări, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volkswagen Touareg : Primul tip de mufă, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, se află în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are doar un braț articulat care este plasat sub autovehicul pentru a-l ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volkswagen Touareg : Folosește un principiu exact similar cu cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, totuși utilizarea unui braț dublu va permite să avem un cric mai stabil care poate ridicați o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volkswagen Touareg : Această formă de cric nu este echipament standard pe vehicule și, de obicei, este doar furnizată cu un model premium sau cumpărată în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai puțin complicate de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Touareg?

.

Unde este cricul la Volkswagen Touareg?

Vom începe acum partea care cu siguranță te-a făcut să ajungi la această postare, unde este cricul la un Volkswagen Touareg? Poate părea foarte ușor, dar în funcție de producția și modelul autovehiculului, locația cricului nu este similară. Fiți conștienți de faptul că majoritatea mașinilor Volkswagen Touareg sunt dotate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray rezistent la perforare sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Volkswagen Touareg, fie că ai fost împrumutat, fie că îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe autovehiculul dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și de finisajul Volkswagen Touareg:

  • Cea mai generală poziție pentru un cric este în portbagajul Volkswagen Touareg. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volkswagen Touareg este sub autovehiculul dumneavoastră. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la un Volkswagen Touareg?

În cele din urmă, vom descrie rapid cum să utilizați cricul pe Volkswagen Touareg. Fie că este vorba de a vă înlocui roata sau de a înlocui plăcuțele de frână ale Volkswagen Touareg, procedura rămâne similară. Această procedură poate părea complexă, dar trebuie doar să urmați câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volkswagen Touareg, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub autovehiculul dvs. la nivelul caroseriei, veți descoperi în general o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volkswagen Touareg, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Volkswagen Touaregul meu trage spre stânga, ce să fac?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touareg, accesați categoria noastră Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector