Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul la Volkswagen Tiguan?

În acest articol, vom vorbi despre un subiect care poate fi de folos celor mai mulți dintre noi. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volkswagen Tiguan este important. Într-adevăr, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, prin urmare, să înlocuiți o roată, sau să accesați componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a realiza acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Volkswagen Tiguan și, în final, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volkswagen Tiguan?

Așa că începem conținutul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. Într-adevăr, cu toate acestea, în general, majoritatea Volkswagen Tiguan vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volkswagen Tiguan : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modelele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are doar un braț articulat care este poziționat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volkswagen Tiguan : Utilizează exact același proces ca și cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, pe de altă parte, utilizarea unui braț dublu va permite cric stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volkswagen Tiguan : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și, de obicei, este doar prevăzut cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Tiguan?

.

Unde este cricul la Volkswagen Tiguan?

Vom începe acum partea care te-a făcut cu siguranță să ajungi la acest articol, unde este cricul la un Volkswagen Tiguan? Poate părea foarte ușor, dar în funcție de marca și modelul mașinii, locația cricului nu este aceeași. Fiți conștienți de faptul că majoritatea vehiculelor Volkswagen Tiguan sunt furnizate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți în schimb un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai v-ați cumpărat Volkswagen Tiguan sau ați fost împrumutat unul sau îl închiriați, este posibil să nu aveți aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și finisajul Volkswagen Tiguan:

  • Cea mai comună poziție pentru un cric este în portbagajul Volkswagen Tiguan. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Volkswagen Tiguan este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește cricul la un Volkswagen Tiguan?

În cele din urmă, vă vom explica rapid cum să utilizați cricul la Volkswagen Tiguan. Dacă este să vă înlocuiți roata sau să înlocuiți plăcuțele de frână ale Volkswagen Tiguan, procesul rămâne același. Acest proces poate părea dificil, dar trebuie doar să urmați câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volkswagen Tiguan, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub mașină la nivelul caroseriei, veți descoperi în general o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volkswagen Tiguan, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Tiguan rămâne aprinsă, ce să faci?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Tiguan, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию