Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde se află cricul la Volkswagen California?

În această postare, vom aborda un subiect care poate fi de folos celor mai mulți dintre noi. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Volkswagen California este necesar. De fapt, fără cric, nu veți avea capacitatea de a vă ridica mașina și, prin urmare, de a înlocui o roată, sau de a accesa componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână, de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul la un Volkswagen California și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Volkswagen California?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, cu toate acestea, în general majoritatea Volkswagen California va fi echipată cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Volkswagen California : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modelele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are doar un braț articulat care este plasat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Volkswagen California : Folosește exact același proces ca și cricul văzut mai sus, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să avem un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Volkswagen California : Acest tip de cric nu este echipament standard pe mașini și este de obicei doar furnizat cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai simplu de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Volkswagen California, ce să faci?

.

Unde este cricul la Volkswagen California?

Vom începe acum partea care cu siguranță te-a făcut să ajungi la această postare, unde este cricul la un Volkswagen California? Poate părea foarte ușor, dar pe baza produsului și modelului mașinii, locația cricului nu este aceeași. Fiți conștienți de faptul că majoritatea mașinilor Volkswagen California sunt montate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Dacă tocmai v-ați cumpărat Volkswagen California sau vi s-a împrumutat unul sau îl închiriați, este posibil să nu aveți aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații ar putea fi înlocuite în funcție de an și finisajul Volkswagen California:

  • Cea mai generală locație pentru un cric este în portbagajul Volkswagen California. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul la Volkswagen California este sub mașina dvs. Dacă mai aveți roata de rezervă, o veți localiza sub portbagaj, de obicei va trebui să deșurubați o piuliță pentru a avea posibilitatea de a o elibera și roata de rezervă.

Cum se folosește cricul la un Volkswagen California?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să utilizați cricul la Volkswagen California. Dacă este să vă înlocuiți roata sau să înlocuiți plăcuțele de frână ale Volkswagen California, procesul rămâne același. Acest proces poate părea dificil, dar trebuie doar să urmați câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Volkswagen California, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub mașină la nivelul caroseriei, de obicei veți localiza o crestătură pentru a-l poziționa în locul potrivit.
  • Ridicați-vă Volkswagen California, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Volkswagen-ul meu California trage spre dreapta, ce să fac?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen California, accesați categoria noastră Volkswagen California.

Legătura cu publicația principală