Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde să puneți lichid de răcire în Volvo S90?

În acest articol, vom discuta încă o problemă din seria privind îngrijirea autovehiculelor. Acesta este nivelul lichidului de răcire și mai precis unde să pun lichid de răcire în Volvo S90? Pentru aceasta, vom începe conținutul acestui articol cu ​​un mic memento cu privire la interesul de a ne asigura că nivelul lichidului de răcire al autovehiculului dvs., apoi, unde să umpleți lichid de răcire în Volvo S90? Și, în sfârșit, cum să faci nivelul acestui faimos lichid.

De ce să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Volvo S90?

Înainte de a vă arăta unde este lichidul de răcire pe un Volvo S90, începem articolul nostru reamintindu-vă ce este interesul asigurării unui nivel ideal de lichid de răcire ? Lichidul de răcire al unui Volvo S90 are un obiectiv esențial în buna funcționare a motorului dvs., adevărul este că va circula in ea pentru a capta caldura produsa de functionarea sa si o transfera in caloriferul tau care are misiunea de a o face sa scada temperatura . Este cu atât mai util când temperaturile exterioare sunt ridicate sau când conduceți cu viteză limitată și răcirea naturală prin aer exterior nu este utilă. Fără lichid de răcire ar fi motorul tău supraîncălzi după doar câteva minute, iar acest lucru ar duce la o defecțiune a motorului, de unde și importanța de a avea întotdeauna un nivel ideal de lichid de răcire. Dacă nivelul lichidului de răcire scade sub cel mai scăzut nivel, circulația lichidului de răcire în sistemul de răcire poate fi deranjată și, în consecință, performanța acestuia poate fi limitată sau chiar zero dacă este prea scăzută. În cele din urmă, dacă este prea mare, presiunea poate fi prea mare și poate provoca o scurgere care poate provoca și defecțiunea motorului.

Weiterlesen:
Ștergătorul blocat pe Volvo S90

Unde să pun lichidul de răcire în Volvo S90?

Acum trecem la pasul pe care cel mai probabil vă interesează cel mai mult, unde să pun lichid de răcire în Volvo S90? Acum sunteți informat despre importanța de a avea în permanență nivelul ideal al acestui lichid de răcire. Pentru a-l identifica este foarte simplu, iată diferiții pași care vă permit să descoperiți rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al Volvo S90:

 • Înainte de a face orice, așteptați câteva minute până se încălzește motorul pentru a nu vă arde când faceți nivelul lichidului de răcire.
 • Scoateți capota autovehiculului dvs.
 • Trebuie să identifici rapid rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al tău Volvo S90, acesta se găsește în general într-unul din cele 4 colțuri ale blocului motor, pentru a-l identifica trebuie doar să cauți un recipient de plastic cu capac din plastic negru sau galben. cu un logo de pericol sau un termometru în partea de sus.

Cum să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Volvo S90?

Acum că ai identificați unde este lichidul de răcire în Volvo S90 , vă vom arăta cum să produceți nivelul acestuia. Nimic nu poate fi mai puțin complicat, trebuie doar să rămâi la câțiva pași de mai jos:

 • Cumpărați dacă nu aveți lichid de răcire în magazin, este doar apă curată cu antigel adăugat.
 • Verificați pe partea laterală a rezervorului de expansiune al dvs. Volvo S90 nivelul rezervorului de expansiune. Doar verificați dacă vă aflați între marcajul „min” și „max”, dacă vă aflați mai mult spre sau mai jos sub marcajul „min”, puteți continua să urmați acești pași, în orice alt caz nivelul lichidului dumneavoastră este suficient de bun

  .

 • După ce ați așteptat să se răcească motorul, puteți deschide capacul lichidului de răcire al autovehiculului dumneavoastră.
 • Adăugați cu atenție lichid de răcire în rezervorul de expansiune al dvs. Volvo S90 examinând regulat.
 • Încercați să ajungeți la mijlocul indicii de pe partea laterală a vazei, nu treceți peste marcajul „max”.
 • Dacă sunteți deasupra, nu porniți motorul și, cu o seringă, scoateți excesul de lichid de răcire.
Weiterlesen:
Cum se deschide Volvo S90 cu o baterie descărcată?

Dacă motorul Volvo S90 se încălzește în ciuda nivelului lichidului de răcire, parcurgeți acest articol, veți avea posibilitatea de a găsi cauzele acestei probleme.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo S90, aruncați o privire la categoria Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector