Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde să puneți lichid de răcire în Volkswagen Up! ?

Astăzi vom discuta încă un subiect din seria despre îngrijirea autovehiculelor. Acesta este nivelul lichidului de răcire, și mai precis unde se pune lichid de racire in Volkswagen Up!? Pentru aceasta, vom începe acest articol cu ​​un mic memento cu privire la beneficiul asigurării nivelului lichidului de răcire al autovehiculului dvs., apoi, unde se umple lichid de răcire în Volkswagen Up!? Și, în sfârșit, cum să faci nivelul acestui faimos lichid.

De ce să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Volkswagen Up!?

Înainte de a explica unde este lichidul de răcire la un Volkswagen Up!, începem articolul nostru reamintindu-vă ce este beneficiul asigurării unui nivel ideal de lichid de răcire ? Lichidul de răcire al unui Volkswagen Up! are o acțiune esențială în buna funcționare a unității dvs. de motor, adevărul este că va fi circula in el pentru a capta caldura generata de functionarea sa si o transfera la caloriferul tau care are scopul de a o face sa scada temperatura . Este cu atât mai util când temperaturile exterioare sunt ridicate sau când conduceți cu viteză limitată și răcirea naturală prin aer exterior nu este utilă. Fără lichid de răcire, unitatea dvs. de motor ar fi supraîncălzi după doar câteva minute, iar acest lucru ar duce la defecțiunea unității motorului, de unde importanța de a avea întotdeauna un nivel ideal de lichid de răcire. Dacă nivelul lichidului de răcire scade sub cel mai scăzut nivel, circulația lichidului de răcire în sistemul de răcire ar putea fi redusă și, prin urmare, performanța acestuia poate fi limitată sau chiar zero dacă este prea scăzută. În cele din urmă, dacă este prea mare, presiunea poate fi prea mare și poate provoca o scurgere care poate duce și la defectarea unității motorului.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Up! ?

Unde să pun lichidul de răcire în Volkswagen Up!?

Acum trecem la pasul de care aproape sigur sunteți cel mai interesat, unde se pune lichid de racire in Volkswagen Up!? Acum sunteți conștient de importanța de a avea întotdeauna nivelul ideal al acestui lichid de răcire. Pentru a găsi că este foarte simplu, iată diferiții pași pentru a vă permite să localizați rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al Volkswagen Up!:

 • Înainte de a face orice, așteptați câteva minute până se încălzește motorul pentru a nu vă arde când faceți nivelul lichidului de răcire.
 • Scoateți capota autovehiculului dvs.
 • Trebuie să găsești rapid rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al tău Volkswagen Up!, acesta se află în general într-unul din cele 4 colțuri ale blocului motor, pentru a-l găsi trebuie doar să cauți un recipient de plastic cu plastic negru sau galben. capac cu un logo de pericol sau un termometru în partea de sus.

Cum să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Volkswagen Up!?

Acum că ai identificați unde este lichidul de răcire în Volkswagen Up! , vom explica cum să producem nivelul acestuia. Nimic mai simplu, trebuie doar să urmați câțiva pași de mai jos:

 • Cumpărați dacă nu aveți lichid de răcire în magazin, este doar apă curată cu antigel adăugat.
 • Verificați pe partea laterală a rezervorului de expansiune al dvs. Volkswagen Up! nivelul vasului de expansiune. Doar verificați dacă vă aflați între marcajul „min” și „max”, dacă vă aflați mai mult spre sau mai jos sub marcajul „min”, puteți continua să urmați acești pași, în orice alt caz nivelul lichidului dvs. este suficient

  .

 • După ce ați așteptat să se răcească motorul, puteți deschide capacul lichidului de răcire al autovehiculului dumneavoastră.
 • Adăugați ușor lichid de răcire în rezervorul de expansiune al Volkswagen Up! examinând în mod repetat.
 • Încercați să ajungeți la mijlocul indicii de pe partea laterală a vazei, nu treceți peste marcajul „max”.
 • Dacă sunteți deasupra, nu porniți unitatea motorului și, cu o seringă, scoateți excesul de lichid de răcire.
Weiterlesen:
Cum să schimb lumina de parcare la Volkswagen Up! ?

Dacă unitatea motorului dvs. Volkswagen Up! se încălzește în ciuda unui nivel de lichid de răcire, parcurgeți acest articol, veți avea posibilitatea de a găsi cauzele acestei probleme.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Up!, aruncați o privire la Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию