Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde să puneți lichid de răcire în Volkswagen Transporter?

În acest articol ne vom ocupa de încă o chestiune din seria privind îngrijirea mașinii. Acesta este nivelul lichidului de răcire, și mai precis unde să pun lichid de răcire în Volkswagen Transporter? Pentru a face acest lucru, vom începe acest articol cu ​​un mic memento privind interesul de a asigura nivelul lichidului de răcire al mașinii dvs., apoi, unde să umpleți lichid de răcire în Volkswagen Transporter? Și, în sfârșit, cum să faci nivelul acestui faimos lichid.

De ce să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Volkswagen Transporter?

Înainte de a descrie unde se află lichidul de răcire pe un Volkswagen Transporter, începem pagina noastră de conținut amintindu-vă ce este interesul asigurării unui nivel ideal de lichid de răcire ? Lichidul de răcire al unui Volkswagen Transporter are o acțiune vitală în buna funcționare a motorului tău, în realitate o va face circula in el pentru a capta caldura produsa de procedura si o transfera in caloriferul tau care are misiunea de a o face sa scada temperatura . Este cu atât mai util când temperaturile exterioare sunt ridicate sau când conduceți cu viteză limitată și răcirea naturală prin aer exterior nu este utilă. Fără lichid de răcire ar fi motorul tău supraîncălzi după doar câteva minute, iar acest lucru ar avea ca rezultat defecțiunea motorului, de unde și importanța de a avea în permanență un nivel ideal de lichid de răcire. Dacă nivelul lichidului de răcire scade sub cel mai scăzut nivel, circulația lichidului de răcire în sistemul de răcire ar putea fi redusă și, în consecință, eficacitatea acestuia poate fi limitată sau chiar zero dacă este prea scăzută. În cele din urmă, dacă este prea mare, presiunea poate fi prea mare și poate provoca o scurgere care poate duce și la stricarea motorului.

Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Transporter 5?

Unde să puneți lichidul de răcire în Volkswagen Transporter?

Acum trecem la pasul care vă interesează cel mai mult, unde să pun lichid de răcire în Volkswagen Transporter? Acum sunteți conștient de importanța de a avea în mod constant nivelul ideal al acestui lichid de răcire. Pentru a-l găsi este foarte simplu, iată diferiții pași care vă permit să descoperiți rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al Volkswagen Transporter-ul dvs.:

 • Înainte de a face orice, așteptați câteva minute până se încălzește motorul pentru a nu vă arde când faceți nivelul lichidului de răcire.
 • Scoate capota mașinii tale.
 • Trebuie să găsești rapid rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al Volkswagen Transporter-ului tău, acesta se găsește în general într-unul din cele 4 colțuri ale blocului motor, pentru a-l găsi trebuie doar să cauți un recipient din plastic cu capac din plastic negru sau galben. cu un logo de pericol sau un termometru în partea de sus.

Cum să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Volkswagen Transporter?

Acum că ai aflați unde este lichidul de răcire în Volkswagen Transporter , vom descrie cum să producem nivelul acestuia. Nimic nu poate fi mai puțin complicat, trebuie doar să rămâi la câțiva pași de mai jos:

 • Cumpărați dacă nu aveți lichid de răcire în magazin, este doar apă tratată cu antigel adăugat.
 • Verificați pe partea laterală a rezervorului de expansiune al Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră nivelul rezervorului de expansiune. Doar verificați dacă vă aflați între marcajul „min” și „max”, dacă vă aflați mai mult spre sau mai jos sub marcajul „min”, puteți continua să urmați acești pași, altfel nivelul lichidului dvs. este suficient de bun

  .

 • După ce ați așteptat să se răcească motorul, puteți deschide capacul lichidului de răcire al mașinii dvs.
 • Adăugați cu atenție lichid de răcire în rezervorul de expansiune al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră verificând în mod repetat.
 • Încercați să ajungeți la mijlocul indicii de pe partea laterală a vazei, nu treceți peste marcajul „max”.
 • Dacă ești deasupra, nu pornește motorul, iar cu o seringă, scoate excesul de lichid de răcire.
Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față la Volkswagen Transporter?

Dacă motorul Volkswagen Transporter se încălzește în ciuda nivelului lichidului de răcire, parcurgeți această pagină de conținut, veți avea posibilitatea de a găsi cauzele acestei probleme.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector