Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde să puneți lichid de răcire în Volkswagen Touran?

Astăzi vom discuta încă un subiect din seria despre îngrijirea mașinii. Acesta este nivelul lichidului de răcire, și mai precis unde se pune lichid de racire in Volkswagen Touran? Pentru a face acest lucru, vom începe conținutul acestui articol cu ​​un mic memento cu privire la interesul de a asigura nivelul lichidului de răcire al mașinii dvs., apoi, unde se umple lichidul de răcire la Volkswagen Touran? Și, în sfârșit, cum să faci nivelul acestui faimos lichid.

De ce să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Volkswagen Touran?

Înainte de a explica unde este lichidul de răcire la un Volkswagen Touran, începem pagina noastră de conținut amintindu-vă ce este interesul asigurării unui nivel ideal de lichid de răcire ? Lichidul de răcire al unui Volkswagen Touran are un obiectiv esențial în buna funcționare a unității dvs. de motor, într-adevăr, va circulă în el pentru a capta căldura generată de procesul său și a o transfera la caloriferul tău care are scopul de a-l face să scadă temperatura . Este cu atât mai util când temperaturile exterioare sunt ridicate sau când conduceți cu viteză limitată și răcirea naturală prin aer exterior nu este utilă. Fără lichid de răcire, unitatea dvs. de motor ar fi supraîncălzi după doar câteva minute, iar acest lucru ar duce la defecțiunea unității motorului, de unde importanța de a avea întotdeauna un nivel ideal de lichid de răcire. Dacă nivelul lichidului de răcire scade sub nivelul minim, circulația lichidului de răcire în sistemul de răcire poate fi afectată și, în consecință, eficiența acestuia poate fi limitată sau chiar zero dacă este prea scăzută. În cele din urmă, dacă este prea mare, presiunea poate fi prea mare și poate provoca o scurgere care poate duce și la defectarea unității motorului.

Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de aer în masă pe Volkswagen Touran 2?

Unde se pune lichidul de răcire în Volkswagen Touran?

Acum trecem la pasul de care probabil sunteți cel mai interesat, unde se pune lichid de racire in Volkswagen Touran? Acum sunteți conștient de importanța de a avea în mod constant nivelul ideal al acestui lichid de răcire. Pentru a-l identifica este foarte simplu, iată diferiții pași pentru a vă permite să găsiți rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al Volkswagen Touran:

 • Înainte de a face orice, așteptați câteva minute până se încălzește motorul pentru a nu vă arde când faceți nivelul lichidului de răcire.
 • Scoate capota mașinii tale.
 • Trebuie să identifici rapid rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al tău Volkswagen Touran, acesta se găsește în cele mai multe cazuri într-unul din cele 4 colțuri ale blocului motor, pentru a-l identifica trebuie doar să cauți un recipient de plastic cu culoarea neagră sau galbenă. capac din plastic cu un logo de pericol sau un termometru în partea de sus.

Cum să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Volkswagen Touran?

Acum că ai identificați unde se află lichidul de răcire în Volkswagen Touran , vom explica cum să facem nivelul acestuia. Nimic mai simplu, trebuie doar să urmați câțiva pași de mai jos:

 • Cumpărați dacă nu aveți lichid de răcire în magazin, este doar apă tratată cu antigel adăugat.
 • Verificați pe partea laterală a rezervorului de expansiune al Volkswagen Touran nivelul rezervorului de expansiune. Doar verificați dacă vă aflați între marcajul „min” și „max”, dacă vă aflați mai mult spre sau sub marcajul „min”, puteți continua să urmați acești pași, altfel nivelul lichidului dvs. este suficient

  .

 • După ce ați așteptat să se răcească motorul, puteți deschide capacul lichidului de răcire al mașinii dvs.
 • Adăugați ușor lichid de răcire în rezervorul de expansiune al Volkswagen Touran, verificând regulat.
 • Încercați să ajungeți la mijlocul indicii de pe partea laterală a vazei, nu treceți peste marcajul „max”.
 • Dacă sunteți deasupra, nu porniți unitatea motorului și, cu o seringă, îndepărtați excesul de lichid de răcire.
Weiterlesen:
Cum scot janta pe Volkswagen Touran 2?

Dacă unitatea motorului Volkswagen Touran se încălzește în ciuda nivelului lichidului de răcire, răsfoiți această pagină de conținut, veți putea găsi cauzele acestei probleme.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector