Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde să puneți lichid de răcire în Volkswagen Polo 5?

Astăzi ne vom ocupa de încă un subiect din seria despre îngrijirea mașinii. Acesta este nivelul lichidului de răcire, și mai precis unde se pune lichid de racire in Volkswagen Polo 5? Pentru aceasta, vom începe acest articol cu ​​un mic memento cu privire la interesul de a ne asigura de nivelul lichidului de răcire al mașinii dvs., apoi, unde să umpleți lichid de răcire în Volkswagen Polo 5? Și, în sfârșit, cum să faci nivelul acestui faimos lichid.

De ce să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Volkswagen Polo 5?

Înainte de a explica unde se află lichidul de răcire pe un Volkswagen Polo 5, începem pagina noastră de conținut reamintindu-vă ce este interesul de a garanta un nivel ideal de lichid de răcire ? Lichidul de răcire al unui Volkswagen Polo 5 are o acțiune vitală în buna funcționare a motorului dvs., fapt este că va circula in el pentru a capta caldura generata de procedura si o transfera in caloriferul tau, care are scopul de a o face sa scada temperatura . Este cu atât mai util când temperaturile exterioare sunt ridicate sau când conduceți cu viteză limitată și răcirea naturală prin aer exterior nu este utilă. Fără lichid de răcire ar fi motorul tău supraîncălzi după doar câteva minute, iar acest lucru ar duce la defecțiunea motorului, de unde și importanța de a avea un nivel ideal de lichid de răcire în orice moment. Dacă nivelul lichidului de răcire scade sub cel mai scăzut nivel, circulația lichidului de răcire în sistemul de răcire ar putea fi deranjată și, în consecință, eficiența acestuia poate fi limitată sau chiar zero dacă este prea scăzută. În cele din urmă, dacă este prea mare, presiunea poate fi prea mare și poate provoca o scurgere care poate provoca și defecțiunea motorului.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Polo 8?

Unde să pun lichidul de răcire în Volkswagen Polo 5?

Acum trecem la pasul de care probabil sunteți cel mai entuziasmat, unde se pune lichid de racire in Volkswagen Polo 5? Acum sunteți conștient de importanța de a avea în mod constant nivelul ideal al acestui lichid de răcire. Pentru a găsi că este foarte simplu, iată diferiții pași pentru a vă permite să localizați rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al Volkswagen Polo 5:

 • Înainte de a face orice, așteptați câteva minute până se încălzește motorul pentru a nu vă arde când faceți nivelul lichidului de răcire.
 • Scoate capota mașinii tale.
 • Trebuie să găsești rapid rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al tău Volkswagen Polo 5, acesta se află în general într-unul din cele 4 colțuri ale blocului motor, pentru a-l găsi trebuie doar să cauți un recipient de plastic cu plastic negru sau galben. capac cu un logo de pericol sau un termometru în partea de sus.

Cum să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Volkswagen Polo 5?

Acum că ai aflați unde este lichidul de răcire în Volkswagen Polo 5 , vom explica cum să producem nivelul acestuia. Nimic mai simplu, trebuie doar să urmați câțiva pași de mai jos:

 • Cumpărați dacă nu aveți lichid de răcire în magazin, este doar apă curată cu antigel adăugat.
 • Verificați pe partea laterală a rezervorului de expansiune al Volkswagen Polo 5 nivelul rezervorului de expansiune. Vedeți doar dacă vă aflați între marcajul „min” și „max”, dacă vă aflați mai mult spre sau mai jos sub marcajul „min”, puteți continua să respectați acești pași, în orice alt caz nivelul lichidului dvs. este suficient

  .

 • După ce ați așteptat să se răcească motorul, puteți deschide capacul lichidului de răcire al mașinii dvs.
 • Adăugați ușor lichid de răcire în rezervorul de expansiune al Volkswagen Polo 5, uitându-vă în mod regulat.
 • Încercați să ajungeți la mijlocul indicii de pe partea laterală a vazei, nu treceți peste marcajul „max”.
 • Dacă ești deasupra, nu porniți motorul și, cu o seringă, îndepărtați excesul de lichid de răcire.
Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Polo 5?

Dacă motorul Volkswagen Polo 5 se încălzește în ciuda nivelului lichidului de răcire, răsfoiți această pagină de conținut, veți avea posibilitatea de a găsi cauzele acestei probleme.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Polo 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Polo 5.

Legătura cu publicația principală