Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde să puneți lichid de răcire în Volkswagen Polo 4?

În acest articol vom discuta încă un subiect din seria despre îngrijirea mașinii. Acesta este nivelul lichidului de răcire, și mai precis unde se pune lichid de racire in Volkswagen Polo 4? Pentru aceasta, vom începe acest ghid cu un mic memento cu privire la beneficiul asigurării nivelului lichidului de răcire al mașinii dvs., apoi, unde să umpleți lichid de răcire în Volkswagen Polo 4? Și, în sfârșit, cum să faci nivelul acestui faimos lichid.

De ce să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Volkswagen Polo 4?

Înainte de a explica unde este lichidul de răcire pe un Volkswagen Polo 4, începem articolul nostru amintindu-vă ce este beneficiul de a garanta un nivel ideal de lichid de răcire ? Lichidul de răcire al unui Volkswagen Polo 4 are o funcție importantă în buna funcționare a motorului dvs., adevărul este că va circula in el pentru a capta caldura produsa de functionarea sa si o transfera in caloriferul tau care are misiunea de a-l face sa scada temperatura . Este cu atât mai util când temperaturile exterioare sunt ridicate sau când conduceți cu viteză limitată și răcirea naturală cu aerul exterior nu este eficientă. Fără lichid de răcire ar fi motorul tău supraîncălzi după doar câteva minute, iar acest lucru ar avea ca rezultat defecțiunea motorului, de unde și importanța de a avea în permanență un nivel ideal de lichid de răcire. Dacă nivelul lichidului de răcire scade sub nivelul minim, circulația lichidului de răcire în sistemul de răcire poate fi deranjată și, prin urmare, eficiența acestuia poate fi limitată sau chiar zero dacă este prea scăzută. În cele din urmă, dacă este prea mare, presiunea poate fi prea mare și poate declanșa o scurgere care poate declanșa și defecțiunea motorului.

Weiterlesen:
Volkswagen Polo meu trage spre stânga, ce să fac?

Unde să pun lichidul de răcire în Volkswagen Polo 4?

Acum trecem la pasul de care cel mai probabil sunteți cel mai interesat, unde se pune lichid de racire in Volkswagen Polo 4? Acum sunteți informat despre importanța de a avea în permanență nivelul ideal al acestui lichid de răcire. Pentru a-l identifica este foarte, foarte ușor, iată diferiții pași care vă permit să găsiți rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al Volkswagen Polo 4:

 • Înainte de a face orice, așteptați câteva minute până se încălzește motorul pentru a nu vă arde când faceți nivelul lichidului de răcire.
 • Scoate capota mașinii tale.
 • Trebuie să identifici rapid rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al tău Volkswagen Polo 4, acesta fiind în cele mai multe cazuri situat într-unul din cele 4 colțuri ale blocului motor, pentru a-l identifica trebuie doar să cauți un recipient de plastic cu o culoare neagră sau capac galben din plastic cu un logo de pericol sau un termometru în partea de sus.

Cum să umpleți nivelul lichidului de răcire la un Volkswagen Polo 4?

Acum că ai aflați unde este lichidul de răcire în Volkswagen Polo 4 , vom explica cum să facem nivelul acestuia. Nimic nu ar putea fi mai ușor, trebuie doar să urmați câțiva pași de mai jos:

 • Cumpărați dacă nu aveți lichid de răcire în magazin, este doar apă tratată cu antigel adăugat.
 • Verificați pe partea laterală a rezervorului de expansiune al Volkswagen Polo 4 nivelul rezervorului de expansiune. Observați doar dacă vă aflați între marcajul „min” și „max”, dacă vă aflați mai mult spre sau mai jos sub marcajul „min”, puteți continua să respectați acești pași, altfel nivelul lichidului dvs. este suficient de bun

  .

 • După ce ați așteptat să se răcească motorul, puteți deschide capacul lichidului de răcire al mașinii dvs.
 • Adăugați cu atenție lichid de răcire în rezervorul de expansiune al Volkswagen Polo 4, uitându-vă în mod repetat.
 • Încercați să ajungeți la mijlocul indicii de pe partea laterală a vazei, nu treceți peste marcajul „max”.
 • Dacă ești deasupra, nu porniți motorul și, cu o seringă, îndepărtați excesul de lichid de răcire.
Weiterlesen:
Cum schimb becul de semnalizare față pe Volkswagen Polo 6?

Dacă motorul Volkswagen Polo 4 se încălzește în ciuda nivelului lichidului de răcire, răsfoiți acest articol, veți avea posibilitatea de a găsi cauzele acestei probleme.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Polo 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Polo 4.

Legătura cu publicația principală