Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde să puneți lichid de răcire în Tesla Model S?

În acest articol ne vom ocupa de încă un subiect din seria despre îngrijirea autovehiculelor. Acesta este nivelul lichidului de răcire, și mai precis unde să pun lichid de răcire în Tesla Model S? Pentru aceasta, vom începe acest articol cu ​​un mic memento cu privire la interesul de a asigura nivelul lichidului de răcire al autovehiculului dvs., apoi, unde să umpleți lichidul de răcire în Tesla Model S? Și, în sfârșit, cum să faci nivelul acestui faimos lichid.

De ce să umpleți nivelul lichidului de răcire pe un Tesla Model S?

Înainte de a vă arăta unde este lichidul de răcire pe un Tesla Model S, începem conținutul nostru reamintindu-vă ce este interesul de a garanta un nivel ideal de lichid de răcire ? Lichidul de răcire al unui Tesla Model S are un obiectiv esențial în buna performanță a motorului tău, într-adevăr, va circulă în ea pentru a capta căldura produsă de procesul său și a o transfera la caloriferul tău care are misiunea de a o face să scadă temperatura . Este cu atât mai util când temperaturile exterioare sunt ridicate sau când conduceți cu viteză limitată și răcirea naturală cu aerul exterior nu este eficientă. Fără lichid de răcire ar fi motorul tău supraîncălzi după doar câteva minute, iar acest lucru ar avea ca rezultat defecțiunea motorului, de unde și importanța de a avea în permanență un nivel ideal de lichid de răcire. Dacă nivelul lichidului de răcire scade sub nivelul minim, circulația lichidului de răcire în sistemul de răcire ar putea fi redusă și, în consecință, performanța acestuia poate fi limitată sau chiar zero dacă este prea scăzută. În cele din urmă, dacă este prea mare, presiunea poate fi prea mare și poate declanșa o scurgere care poate declanșa și defecțiunea motorului.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul de pe Tesla Model S?

Unde să puneți lichidul de răcire în Tesla Model S?

Acum trecem la pasul care probabil vă interesează cel mai mult, unde să pun lichid de răcire în Tesla Model S? Acum sunteți informat despre importanța de a avea în permanență nivelul ideal al acestui lichid de răcire. Pentru a-l identifica este foarte simplu, iată diferiții pași care vă permit să descoperiți rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al modelului dvs. Tesla S:

 • Înainte de a face orice, așteptați câteva minute până se încălzește motorul pentru a nu vă arde când faceți nivelul lichidului de răcire.
 • Scoateți capota autovehiculului dvs.
 • Trebuie să identifici rapid rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al tău Tesla Model S, acesta se află în cele mai multe cazuri într-unul din cele 4 colțuri ale blocului motor, pentru a-l identifica trebuie doar să cauți un recipient de plastic cu o culoare neagră sau capac galben din plastic cu un logo de pericol sau un termometru în partea de sus.

Cum să umpleți nivelul lichidului de răcire pe un Tesla Model S?

Acum că ai aflați unde este lichidul de răcire în Tesla Model S , vă vom arăta cum să produceți nivelul acestuia. Nimic nu ar putea fi mai ușor, trebuie doar să rămâi la câțiva pași de mai jos:

 • Cumpărați dacă nu aveți lichid de răcire în magazin, este doar apă curată cu antigel adăugat.
 • Verificați pe partea laterală a rezervorului de expansiune al Tesla Model S nivelul rezervorului de expansiune. Vezi doar dacă te afli între marcajul „min” și „max”, dacă te afli mai mult spre sau mai jos sub marcajul „min”, poți continua să urmezi acești pași, altfel nivelul lichidului tău este suficient de bun

  .

 • După ce ați așteptat să se răcească motorul, puteți deschide capacul lichidului de răcire al autovehiculului dumneavoastră.
 • Adaugă ușor lichid de răcire în rezervorul de expansiune al Tesla Model S, uitându-te frecvent.
 • Încercați să ajungeți la mijlocul indicii de pe partea laterală a vazei, nu treceți peste marcajul „max”.
 • Dacă ești deasupra, nu porniți motorul și, cu o seringă, îndepărtați excesul de lichid de răcire.
Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Tesla Model S?

Dacă motorul Tesla Model S se încălzește în ciuda nivelului lichidului de răcire, răsfoiți acest conținut, veți putea găsi cauzele acestei probleme.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Tesla Model S, nu ezitați să consultați categoria noastră Tesla Model S.

Legătura cu publicația principală