Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde să puneți lichid de răcire în Kia Soul?

În acest articol ne vom ocupa de încă o chestiune din seria privind îngrijirea autovehiculelor. Acesta este nivelul lichidului de răcire, și mai precis unde să pun lichid de răcire în Kia Soul? Pentru aceasta, vom începe acest articol cu ​​un mic memento cu privire la beneficiul asigurării nivelului lichidului de răcire al autovehiculului dvs., apoi, unde să umpleți lichidul de răcire în Kia Soul? Și, în sfârșit, cum să faci nivelul acestui faimos lichid.

De ce să umpleți nivelul lichidului de răcire la o Kia Soul?

Înainte de a vă arăta unde este lichidul de răcire la Kia Soul, începem conținutul prin a vă aminti ce este beneficiul asigurării unui nivel ideal de lichid de răcire ? Lichidul de răcire al unui Kia Soul are un obiectiv esențial în buna funcționare a unității dvs. de motor, de fapt, va circula in ea pentru a capta caldura produsa de procedura sa si o transfera in caloriferul tau care are misiunea de a-l face sa scada temperatura . Este cu atât mai util atunci când temperaturile exterioare sunt ridicate sau când conduceți cu viteză limitată și răcirea naturală prin aer exterior nu este eficientă. Fără lichid de răcire, unitatea dvs. de motor ar fi supraîncălzi după doar câteva minute, iar acest lucru ar duce la defecțiunea unității motorului, de unde și importanța de a avea un nivel ideal de lichid de răcire în orice moment. Dacă nivelul lichidului de răcire scade sub cel mai scăzut nivel, circulația lichidului de răcire în sistemul de răcire poate fi afectată și, în consecință, eficacitatea acestuia poate fi limitată sau chiar zero dacă este prea scăzut. În cele din urmă, dacă este prea mare, presiunea poate fi prea mare și poate declanșa o scurgere care poate declanșa și defectarea unității motorului.

Weiterlesen:
Când să schimbi filtrul de particule la Kia Soul?

Unde să puneți lichidul de răcire în Kia Soul?

Acum trecem la pasul de care aproape sigur sunteți cel mai entuziasmat, unde să pun lichid de răcire în Kia Soul? Acum sunteți conștient de importanța de a avea în mod constant nivelul ideal al acestui lichid de răcire. Pentru a-l găsi este foarte simplu, iată diferiții pași care vă permit să descoperiți rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al Kia Soul:

 • Înainte de a face orice, așteptați câteva minute până se încălzește motorul pentru a nu vă arde când faceți nivelul lichidului de răcire.
 • Scoateți capota autovehiculului dvs.
 • Trebuie să găsești rapid rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al tău Kia Soul, acesta se află în general într-unul din cele 4 colțuri ale blocului motor, pentru a-l găsi trebuie doar să cauți un recipient de plastic cu capac din plastic negru sau galben. cu un logo de pericol sau un termometru în partea de sus.

Cum să umpleți nivelul lichidului de răcire la o Kia Soul?

Acum că ai aflați unde este lichidul de răcire în Kia Soul dvs , vă vom arăta cum să faceți nivelul acestuia. Nimic mai simplu, trebuie doar să rămâi la câțiva pași de mai jos:

 • Cumpărați dacă nu aveți lichid de răcire în magazin, este doar apă curată cu antigel adăugat.
 • Verificați pe partea laterală a rezervorului de expansiune al dvs. Kia Soul nivelul rezervorului de expansiune. Observați doar dacă vă aflați între marcajul „min” și „max”, dacă vă aflați mai mult spre sau sub marcajul „min”, puteți continua să urmați acești pași, altfel nivelul lichidului dvs. este suficient

  .

 • După ce ați așteptat să se răcească motorul, puteți deschide capacul lichidului de răcire al autovehiculului dumneavoastră.
 • Adăugați ușor lichid de răcire în rezervorul de expansiune al Kia Soul, verificând regulat.
 • Încercați să ajungeți la mijlocul indicii de pe partea laterală a vazei, nu treceți peste marcajul „max”.
 • Dacă sunteți deasupra, nu porniți unitatea motorului și, cu o seringă, scoateți excesul de lichid de răcire.
Weiterlesen:
Lumină portocalie Kia Soul care rămâne aprinsă

Dacă unitatea motorului Kia Soul dvs. se încălzește în ciuda nivelului lichidului de răcire, răsfoiți acest conținut, veți putea găsi cauzele acestei probleme.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Kia Soul, aruncați o privire la categoria Kia Soul.

Legătura cu publicația principală