Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde să pun lichid de răcire în volvo v40?

În acest articol vom aborda încă un subiect din seria despre îngrijirea mașinii. Acesta este nivelul lichidului de răcire și mai precis unde sa pun lichid de racire in volvo v40? Pentru a face acest lucru, vom începe acest articol cu ​​un mic memento privind interesul de a asigura nivelul lichidului de răcire al mașinii dvs., apoi, unde se umple lichidul de răcire la volvo v40? Și, în sfârșit, cum să faci nivelul acestui faimos lichid.

De ce să umpleți nivelul lichidului de răcire la un volvo v40?

Înainte de a vă arăta unde este lichidul de răcire pe un volvo v40, începem conținutul prin a vă aminti ce este interesul asigurării unui nivel ideal de lichid de răcire ? Lichidul de răcire al unui volvo v40 are un obiectiv esențial în buna funcționare a unității dvs. de motor, de fapt, va circula in el pentru a capta caldura generata de functionarea sa si o transfera la caloriferul tau care are scopul de a o face sa scada temperatura . Este cu atât mai util când temperaturile exterioare sunt ridicate sau când conduceți cu viteză limitată și răcirea naturală prin aer exterior nu este utilă. Fără lichid de răcire, unitatea dvs. de motor ar fi supraîncălzi după doar câteva minute, iar acest lucru ar duce la defecțiunea unității motorului, de unde și importanța de a avea un nivel ideal de lichid de răcire în orice moment. Dacă nivelul lichidului de răcire scade sub nivelul minim, circulația lichidului de răcire în sistemul de răcire poate fi redusă și, în consecință, eficiența acestuia poate fi limitată sau chiar zero dacă este prea scăzută. În cele din urmă, dacă este prea mare, presiunea poate fi prea mare și poate declanșa o scurgere care poate declanșa și defectarea unității motorului.

Weiterlesen:
Problema cu transmisia automata volvo v40?

Unde sa pun lichidul de racire in volvo v40?

Acum trecem la pasul care probabil îți place cel mai mult, unde sa pun lichid de racire in volvo v40? Acum sunteți conștient de importanța de a avea în mod constant nivelul ideal al acestui lichid de răcire. Pentru a-l găsi este foarte simplu, iată diferiții pași care vă permit să localizați rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al volvo v40:

 • Înainte de a face orice, așteptați câteva minute până se încălzește motorul pentru a nu vă arde când faceți nivelul lichidului de răcire.
 • Scoate capota mașinii tale.
 • Trebuie să găsești rapid rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al tău volvo v40, acesta se află în cele mai multe cazuri într-unul din cele 4 colțuri ale blocului motor, pentru a-l găsi trebuie doar să cauți un recipient de plastic cu culoarea neagră sau galbenă. capac din plastic cu un logo de pericol sau un termometru în partea de sus.

Cum să umpleți nivelul lichidului de răcire la un volvo v40?

Acum că ai identificați unde este lichidul de răcire la volvo v40 , vă vom arăta cum să produceți nivelul acestuia. Nimic mai simplu, trebuie doar să urmați câțiva pași de mai jos:

 • Cumpărați dacă nu aveți lichid de răcire în magazin, este doar apă tratată cu antigel adăugat.
 • Verificați pe partea laterală a rezervorului de expansiune al volvo v40 nivelul rezervorului de expansiune. Doar verificați dacă vă aflați între marcajul „min” și „max”, dacă vă aflați mai mult spre sau mai jos sub marcajul „min”, puteți continua să urmați acești pași, altfel nivelul lichidului dvs. este suficient

  .

 • După ce ați așteptat să se răcească motorul, puteți deschide capacul lichidului de răcire al mașinii dvs.
 • Adăugați ușor lichid de răcire în rezervorul de expansiune al volvo v40 verificând în mod repetat.
 • Încercați să ajungeți la mijlocul indicii de pe partea laterală a vazei, nu treceți peste marcajul „max”.
 • Dacă sunteți deasupra, nu porniți unitatea motorului și, cu o seringă, îndepărtați excesul de lichid de răcire.
Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe volvo v40?

Dacă unitatea motorului volvo v40 se încălzește în ciuda nivelului lichidului de răcire, citiți acest conținut, veți putea găsi cauzele acestei probleme.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo v40, aruncați o privire la categoria volvo v40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector